Навчальний семестр завершився, творчі досягнення – продовжуються

10 червня 2021 року
         Студії естрадного співу «Voytvoice» є чим гордитися. Її учасники – неодноразові переможці Всеукраїнських і міжнародних конкурсів і фестивалів. Минулого року вони принесли студії визнання – звання «народна». Та саме минулого року значна частина студентів – учасників студії випустилася з лав університету, тому підтверджувати рівень стало нелегко.
 
         На щастя, багато нових студентів першого курсу та магістрів першого року навчання виявили бажання навчатися вокальній справі. Хоча заняття велися переважно у дистанційному режимі, але це ніяк не знизило якість навчання і зацікавленість у результаті.
         Так, результатом сумісної наполегливої праці став диплом другого ступеня Міжнародного фестивалю «Київські каштани» магістра гуманітарно-педагогічного факультету Дмитра Шевчука.
         «У цьому яскравому заході студія брала участь не вперше, каже її керівник доцент кафедри культурології Ірина Войтюк, але цього разу мені самій захотілося показати вихованцям, що завжди треба прагнути до вершин, тому і я взяла участь у конкурсі. Приємно, що мої старання журі визнало: думаю, ГРАН-ПРІ керівника надихатиме моїх вихованців на подальші перемоги!»
 
         Про участь студії «Voytvoice» у масштабному благодійному проєкті "Резиденція співу" ми вже писали на нашій електронній сторінці. Більше, ніж півроку, організатори проєкту, який став переможцем програми "Діти культури" Українського культурного фонду, організовував майстер-класи, воркшопи, концертні виступи, конкурси та навчальні марафони, аби масштабувати українську народно-побутову пісню (цим самим не дати зменшитись зацікавленості та практикування співу в Україні дітьми), скомунікувати співаків, продюсерів, лікарів, артистів, власників студій, керівників вокальних студій, експертів та науковців задля спілкуванням за круглим столом.
         Було цікаво, пізнавально і корисно. Але, звісно, і дух змагання – важливий для учасників проєкту. Із радістю повідомляємо: на початку червня відбувся фінал проєкту, і солістка студії естрадного співу «Voytvoice» Дарина Кирилюк таки підкорила «Резиденцію»: посіла перше місце.
 
 
         Ми радіємо успіхам вихованців студії естрадного співу «Voytvoice» і її керівника і сподіваємося, що літо буде часом канікул і відпочинку у навчанні, але не стане часом канікул у творчій діяльності. Підкорення нових творчих вершин вам!
 
 Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook