Викладачі кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем проводять виховну роботу в гуртожитку

8 червня 2021 року
   Виховна робота в гуртожитках має на меті створення для студентської молоді умов для їх повної соціалізації. Використання різноманітних напрямків, форм та методів виховної роботи сприяє формуванню колективу студентів, розвитку системи студентського самоврядування, залучення студентів до суспільно-корисної роботи. Також серед основних завдань виховної роботи є створення в гуртожитку необхідні побутові умови для проживання студентів та організація їх дозвілля, що сприяє їх самоутвердженню та самореалізації.

   З метою забезпечення належного естетичного стану гуртожитків та дотримання студентами правил проживання адміністрацією факультету розроблено графік чергувані викладачів-кураторів в гуртожитку № 5. Куратори, студенти яких проживають в гуртожитках, ведуть виховні бесіди, допомагають їм порадами щодо оформлення житла, здійснюють контроль за підтриманням належного санітарного стану. Викладачі ознайомлюють студентів з наказами з питань боротьби з вживанням спиртних напоїв, тютюнопалінням та іншими негативними проявами.
 
   Викладачі кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем регулярно проводять виховну роботу в гуртожитках по дотриманню санітарно-гігієнічних умов, контролюють наявність матеріальної бази, забезпечують належність і контролюють недоліки житлово-побутових умов, а також проводять роботу по дозвіллю студентів.
Старший викладач кафедри тракторів,
автомобілів та біоенергосистем Василь Ачкевич 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook