Нагородження переможців конкурсу "Школа маркетингу"

1 червня 2021 року

 

     28.05.2021 в день 123 річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте нагородження переможців он-лайн «Школи маркетингу».
   
   «Школа маркетингу» - це безкоштовний освітній захід, який організовано кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі, має на меті популяризацію фаху маркетолога серед випускників шкіл та коледжів. Під час проведення он-лайн навчання з 11 по 21 травня було розглянуто ряд цікавих тем, зокрема: Цікавий маркетинг, PR і реклама, Sales and Discounts, Логістика 4.0, Брендинг, Digital marketing. Захід також передбачав виконання учасниками конкурсних завдань:
1. «Контекстна реклама». Згідно даного завдання учасники мали визначити цільову аудиторію, написати 3 оголошення та дати пропозиції щодо їх просування.
2. «Соціальні мережі». Це завдання передбачала створення контент-плану на 6 постів і 3 сторіз.
3. «Таргетивна реклама». В цьому завданні учасники мали створити міні ролик для просування в сторіз.
      За результатами конкурсу, переможцем визнано ученицю спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №273 з поглибленим вивченням української мови та літератури міста Києва - Остапенко Марину Сергіївну.

       Друге місце посіла робота студентки Ірпінського фахового коледжу НУБіП України спеціальності 075 Маркетинг - Самченко Адріани Ігорівни.
 
      Переможці конкурсу отримали цінні грошові винагороди: І місце - 1000 грнІІ місце - 500 грн.
 
Дякуємо всім учасникам «Школи маркетингу», до нових зустрічей!
 
Анна Збарська
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook