Інструкція з дотримання протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу

21 травня 2021 року
Національний університет біоресурсів і природокористування України

ДО УВАГИ
СТУДЕНТІВ І СПІВРОБІТНИКІВ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

 

1. Викладачі та студенти щодня повинні самостійно заміряти температуру тіла перед виходом на роботу або навчання до університету. Якщо під час вимірювання виявлено температуру тіла понад 37,2°С або наявні ознаки респіраторних захворювань, викладачі і студенти не допускаються до викладання і навчання в приміщеннях університету (натомість повинні самоізолюватися, звернутися до лікаря та організувати освітній процес дистанційно).
2. Учасники освітнього процесу допускаються до корпусів університету й аудиторій тільки за умови одягненої захисної маски/респіратора так, щоб були покриті ніс та рот.
3. Викладачі та студенти повинні обовʼязково використовувати захисні маски в аудиторіях та усіх приміщеннях загального користування університету та гуртожитків (вестибюлях, коридорах, сходових майданчиках, санвузлах тощо).
4. У разі відмови студентів виконувати норми, визначені МОЗ України, працівники університету залишають за собою право попросити студентів залишити місце навчання.
5. Студент та викладач після зняття маски та перед її одяганням повинен ретельно вимити руки з милом або обробити їх антисептичним засобом.
6. Студенти повинні розміщуватися в аудиторії за партами та столами в «шаховому порядку» з дотриманням фізичної дистанції щонайменше 1,5‒2 м (перший ряд столів повинен бути вільним).
7. Викладачі та працівники університету зобов’язані провітрювати навчальні аудиторії та лабораторії до початку, після завершення занять та під час перерви з тривалістю щонайменше 10 хвилин. За сприятливих погодних умов рекомендовано відчиняти вікна під час занять.
8. Викладач, який знаходиться у приміщенні, обов’язково повинен використовувати засоби індивідуального захисту (захисну маску / захисний екран тощо) та дотримуватися дистанції до студентів та інших осіб щонайменше 1,5‒2 м.
9. Викладачі та студенти під час групової роботи в навчальних приміщеннях повинні дотримуватися між собою фізичної дистанції та не обмінюватися роздатковими навчальними та лабораторними матеріалами щодо.
10. Учасники освітнього процесу, які мають погане самопочуття, підвищену температуру чи інші ознаки респіраторних захворювань, не можуть допускатися до проходження навчання чи викладання в аудиторіях, але зможуть долучитися до дистанційного навчання.


Навчальний відділ НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook