На факультеті ветеринарної медицини продовжують облагороджувати територію

16 травня 2021 року
     Небагато можна зустріти людей, так залюблених у красу, як коменданти навчальних корпусів №12 і №12А Ольга Дейнеко і Людмила Саєнко. Саме їхніми стараннями й за постійної підтримки прибиральниць та студентів, а також керівництва факультету ветеринарної медицини та декана Миколи Цвіліховського, територія ветеринарного комплексу відповідає квітучому настрою.

     Клумби тут буквально буяють розмаїттям квітів, серед яких панують цілий різновид весняної квітучої краси.



     Звісно, все це багатство потребує щоденного догляду, тож роботи вистачає. Добре, що постійно допомагають студенти факультету ветеринарної медицини


     От і сьогодні, студенти третіх курсів залучені до квітучого мистецтва улюбленого факультету ветеринарної медицини.



    Велика подяка Ользі Михайлівні та Людмилі Петрівні,  а також прибиральницям факультету ветеринарної медицини та студентам. Дуже приємно милуватися квітучою, клопіткою роботою, яка цвіте і милує око, як студентам, викладачам, а також, що саме головне – це гостям факультету, зокрема й абітурієнтам.



     Клумби тут буквально буяють розмаїттям квітів, серед яких панують легендарні чорнобривці. Вперше вони з’явилися тут багато років тому, як то кажуть, прижилися, а коли яка квіточка чахне - натомість з’являється нова.

Роман Бокотько

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook