Відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого грунту

11 травня 2021 року

11 травня 2021 р. відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Про відновлення очного навчання та проведення сесії для студентів 4 курсу та очного навчання у студентів 2, 3 курсу доповів завідувач кафедри Іван Федосій, який акцентував увагу на дотриманні дисципліни та організованості під час навчального процесу і дотримання вимог протиепідеміологічних заходів під час проведення занять.


Про проведення практичної підготовки студентів та затвердження робочих програм практик виступила доцент Ірина Бобось, яка звернула увагу на організаційні моменти, дотримання програми практики та інстуктажів техніки безпеки. Також Ірина Макарівна доповіла про розробку й оформлення наукових проектів, які приймаються до 14 травня.


Про профорієнтаційну роботу, проведення II туру Всеукраїнської Олімпіади та Днів відкритих дверей для вступників на агробіологічний факультет доповів доцент Олександр Цизь. Доповідач зазначив, що сьогодні останній день ІІ туру олімпіади і до 20.00 год є можливість поспілкуватися з майбутніми абітурієнтами для того, щоб вони активізувалися і успішно пройшли олімпіаду. Також Олександр Михайлович зазначив, що на спеціальність «Садівництво та виноградарство» на підготовчі курси кафедрою заагітовано 4 абітурієнти. Щодо ОС Магістр, то потрібно викладачам активізувати пошук вступників.


Про підготовку до проведення фестивалю студентської науки доповів доцент Юрій Слєпцов.

На засіданні були розглянуті й інші важливі питання життєдіяльності факультету.

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook