Всесвітній день захисту прав споживачів – день професійної небайдужості

15 березня 2021 року

15 березня 2021 року, у Всесвітній день захисту прав споживачів, у рамках круглого столу «Проблеми та перспективи захисту прав споживачів» викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі й здобувачі освіти 3 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» групи 305(209)-Т стали учасниками онлайн форуму консумерської асамблеї України на тему: «Консумеризм в Україні: законодавча, інституційна та суспільна турбулентність».

Форсайт-сесія була присвячена посиленню голосу відповідальності споживачів щодо боротьби із забрудненням планети пластиком. Спікери форуму говорили про законодавче регулювання захисту прав споживачів та  ініціативи щодо безпечності і якості товарів, про результати моніторингу ринку щодо виявлення фальсифікованих товарів, про механізм контролю та відповідальності за виробництво і реалізацію фальсифікованої продукції, про ризики та виклики в умовах непередбачених факторів впливу, про еко-тренди у глобальній мережі.

Висловлюємо щиру подяку організаторам форуму за обмін актуальною, сучасною інформацією щодо захисту прав споживачів у сучасних умовах господарювання. 

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook