Науковий гурток "Економіст"

Доцент кафедри економіки:
Степасюк Людмила Михайлівна

Доцент, кандидат економічних наук

 

Науковий гурток «Економіст» створений у 2015 р. кафедрою економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка  в рамках спеціалізації «Економіка підприємства» з метою поглиблення знань та навичок студентів з економіки  та та аналітики, які дозволять їм надалі працювати в якості економістів, комерційних  директорів; заступників  директорів  з економічних питань; радників  (в органах державної влади); керівників  проектів та програм (інноваційних, інвестиційних, соціально-політичних, освітніх, тощо).

У кожної компанії свої вимоги до економіста, пов’язані зі специфікою бізнесу. Але де б не працював економіст, він має бачити ситуацію в цілому і, з огляду на всі сторони діяльності компанії, знайти спосіб збільшення прибутку і зменшення витрат.
Науковий гурток створений з метою поглиблення знань навчального матеріалу з економіки підприємства, оволодіння навичками виконання наукової роботи, виявлення творчих здібностей студентів та їх залучення до активної науково-дослідної роботи. Це творчий колектив здобувачів вищої освіти, які об’єднані з метою спільного дослідження проблем. 
 
Мета діяльності Гуртка – сприяти всебічному розвитку студентів, шляхом формування особистісних умінь і навичок з метою формування фундаментального економічного мислення,  як основи подальшої їх фахової підготовки та майбутньої трудової діяльності.
 
Завдання гуртка:
Øстворення із студентів, що вивчають дисципліни кафедри, науково-зацікавленого активу в межах  гуртка;
Øдослідження та обговорення зі  студентами проблем, як фундаментально-наукового, так і  прикладного характеру;
Øпоглиблене вивчення понятійно-категоріального апарату у галузі базових економічних дисциплін;
Øформування в учасників гуртка знань з основ  економіки підприємства;
Øформувати вміння здійснювати науково-дослідну діяльність шляхом участі у всеукраїнських та міжнародних конференціях.

 

 

Новини

Всі новини

10 березня 2021

Похід у кіно

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook