Балабан Анастасія: я - майбутній менеджер!

9 квітня 2021 року
Балабан Анастасія є ученицею 11 класу Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів № 16 ім. М.О. Кириленка Білоцерківської міської ради Київської області.
 
 
 - Настю, скажи, будь ласка, чим тебе привабив НУБіП України?
- Вперше про НУБіП я дізналася ще два роки тому від журі на виступі з науковим дослідженням. Далі була робота в гуртку економіки КОКПНЗ Малої академії наук з Вами як куратором, що дало поштовх до вибору цього університету як пріоритетного для вступу. Минулої осені вирішила приїхати та подивитись навчальний процес, поки ще були заняття в корпусі. Неймовірна архітектура, локації, місцезнаходження довершили мій вибір на користь НУБіПу.
 - Твоє ставлення до здобуття вищої освіти?
- В сучасному світі обов'язковим вважається здобуття вищої освіти. Я частково погоджуюсь з цим, адже здобута вища освіта формує про тебе краще враження. Але, щоб бути успішним, мало лише закінчити університет, необхідний постійний саморозвиток, щоб формувати soft skills та hard skills – універсальні навички європейського рівня.
 - Скажи, чи знаєш які є найнеобхідніші skills в ТОПових професіях?
- Звісно знаю, основні з них - креативне мислення, управління інформацією, уміння формувати власну думку та приймати рішення. Ці компетентності є для мене пріоритетними і у виборі майбутньої спеціальності.
 - А як на рахунок спеціальності, бо в нашому університеті є величезний вибір?
- Так, спеціальностей в НУБІП є безліч і на будь-які уподобання. Проте я обирала, опираючись на свої майбутні плани, мої вміння та схильність до певних наук. У фокусі - факультет аграрного менеджменту, спеціальність «Менеджмент». Мої батьки підтримують мій вибір та допомагатимуть мені. А ще вища освіта відкриває нові можливості, це постійний розвиток людини. Менеджмент, в свою чергу, допоможе наблизитися до моєї мрії і видається мені  досить цікавим.
 
 
 - Яка твоя найбільша мрія?
- Мрію досягти успіху в своїй професії та бути здатною змінити екологічну політику в Україні. Управляти процесами екологізації, запроваджувати нові інструменти для покращення екологічної ситуації, розвивати екологічно орієнтоване виробництво на сільських територіях.
 
Розмовляла: Анна Слободяник,

к.е.н., доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook