Віталій Недосєков на проведеній відкритій лекції представив студентам системний, логічно побудований науковий матеріал в рамках провідних світових досягнень

31 березня 2021 року

31 березня 2021 р. на другій парі відбулася відкрита лекція з дисципліни «Загальна епізоотологія» професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Недосєкова Віталія Володимировича. Проводилась лекція в онлайн режимі на платформі Cisco Webex. На лекції були присутні студенти 4 курсу факультету ветеринарної медицини, а також викладачі факультету та кафедри.

В форматі теми відкритої лекції професор Недосєков в рамках компетенцій МЄБ до фахівців ветеринарної медицини представив систему біологічної безпеки для захисту здоров’я людей і тварин, актуалізував стан зоонозних хвороб в світі і Україні, розкрив історію, стан та базові позиції біотероризму в світі та наголосив на імплементації підходу «Єдине здоров’я», сформованої тріумвіратом (ВОЗ, МЕБ, ФАО).

Віталій Володимирович представив системний, логічно побудований науковий матеріал в рамках провідних світових досягнень та результатів власних наукових досліджень з рекомендацією  сучасних джерел інформації. Лектору вдалося застосувати холістичний підхід із попереднім навчальним матеріалом, змістом споріднених дисциплін, а різноманітність прийомів подання лекційного матеріалу забезпечили зацікавленість студентів.


На лекції були присутні представники факультету ветеринарної медицини та кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології. Лекція була проведена на високому навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки (було відмічено високий рівень володіння матеріалом, контакт з аудиторією, доброзичливість і повагу до студентів).

Максим Жуковський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook