***

23 лютого 2021 року


****
Творіть добро і лихо не спочине.

Творіть добро, бо має бути так —

Якщо ти добра від душі людина —

Добро добром повернеться хоч як...

 

Під таким гаслом пройшов виховний захід у стінах навчального закладу. Тема виховної години досить актуальна. Актуальна тому, що кожне покоління завжди залишає свій слід або вносить посильний внесок в моральну скарбницю суспільства, розширюючи поняття обов'язку, честі, совісті. Поняття добра і зла, людяності, гуманізму.

Є красива легенда, що коли народжується дитина, Бог запалює на небі нову зірку і посилає до дитинки янгола-охоронця. Увісні янгол цілує дитя тричі: у чоло -аби воно зростало розумним; у личко - щоб було красивим, у серце -аби здоров'я, любов та доброта поселилися у його тілі і душі. А наскільки збережеться у серці доброта впродовж життя, залежить від кожного з нас...

В кожній людині - невичерпний запас розуму, таланту, доброти, тільки часом все це наче плівкою покрите, і достатньо буває цю плівку трішки надірвати. Сьогодні гуманізм виступає не як високе чуття, а як реальна сила, радість.

На доказ цих слів кожен з нас має прозвітуватися, перш за все - перед собою, про добрі вчинки, які він здійснив протягом останнього року, або навіть вчора чи сьогодні.

 Викладач С.М. Руднєва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook