Євген Петрикович: коли ти прагнеш до знань, то в університеті допоможуть і направлять на правильний шлях

19 лютого 2021 року

 

 

          – Розкажіть про себе.

– Мене звати Євген Петрикович, народився в невеликому селі на Кіровоградщині, навчався в Миколаївському Національному університеті імені В.О. Сухомлинського, отримав ступінь бакалавра із спеціальності «Менеджмент».

– Звідки дізналися про НУБіП України та магістратуру на економічному факультеті?

– Про НУБіП України дізнався в 11 класі, коли переглядав в інтернеті чимало навчальних закладів, але обставини склались так, що я потрапив в Миколаїв, там навчався 4 роки. Під час карантину з 12 березня 2020 року задумався над своїм майбутнім, захотілось кардинально змінити життя, адже нове місто, нові можливості. Чесно кажучи, я навіть не обирав університет, оскільки в НУБіП України хотів вступити ще з третього курсу, коли приїзжав на Олімпіаду з менеджменту якості де представляв свій ВНЗ. Враження залишились тільки позитивні, викладачі уважні, рівень кваліфікації високий та й масштаб Університету мене вразив, як і мальовниче розташування. Потайки заздрив студентам, які тут навчались. Тому на четвертому курсі навчання на бакалавраті, коли всі перейшли на дистанційне навчання я взявся за вдосконалення  англійської мови і склав ЄВІ. Також успішно здав іспит з комплексу фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін, що дозволило мені поступити в магістратуру НУБіП України на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на бюджетну форму навчання.

 

– Що стало вирішальним у виборі спеціальності?

– Під час навчання на бакалавраті я проходив практику в ТОВ СП «НІБУЛОН» у відділі зовнішньоекономічних зв’язків, там зацікавився роботою трейдерів і вирішив, що хочу опанувати фах, який потребує величезних знань та умінь, тому і обрав саме цю спеціальність та кафедру організації підприємництва та біржової діяльності.

 

– За період навчання, які переваги ви побачили і чи не пошкодували про свій вибір?

– На перших же парах побачив, що викладачі економічного факультету мають високий рівень підготовки, завжди допомагають і, як кажуть, тримають руку на пульсі. За це викладачам університету велика вдячність, бо багато хто говорив, що в Києві навчання дороге, і викладачі часто просто «вичитують» свій предмет, але коли ти «голодний» до знань, то тут навпаки тобі допоможуть і направлять на правильний шлях.

 

– Які маєте захоплення?

– Цікавлюсь фотографією, живописом. У вільний час люблю послухати музику, також стараюсь не пропускати жодного тренування в спортивному залі, підтримую форму.

Мені подобається подорожувати Україною, в звичайних містах та селах стараюсь помічати красу нашої країни. Навіть в домнах Кривого Рогу, чи в стареньких хатках, бачу щось незвичайне та рідне.

 

– Незабаром Вам доведеться робити серйозний вибір щодо подальшого працевлаштування. Ви вже вирішили, де б хотіли працювати?

– Хочу сказати, шо уже зараз працюю за фахом в Трейдерській компанії де з успіхом застосовую знання отримані на парах в НУБіП. В майбутньому хочу працювати трейдером в крупній компанії.

 

– Дякую Вам, Євгеній, за цікаву розмову. Бажаю, щоб мрія працювати трейдером в крупній компанії здійснилася!

– Дякую!

 

Розмову вів Анатолій Фурса,

доцент кафедри організації

підприємництва та біржової діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook