Справжній лютий: як студентське містечко зі сніжного полону визволяли

12 лютого 2021 року
     Зимовий ранок 12 лютого 2021 року у студентському містечку розпочався із розчищення снігу на території гуртожитків студентського містечка.

     М’яка цьогорічна зима насамкінець нагадує про себе інтенсивними снігопадами, морозом, хуртовинами і вітром. Цьогорічний лютий видався надзвичайно лютим та засніженим. Зима, звичайно, чудова пора року, проте, за прогнозами, сніг ще триватиме до вечора суботи.
    Директор студентського містечка Сергій Стецюк закликав студентів аби допомогти двірникам з прибиранням снігу, які підтримали ідею та швидко згуртувалися. Для студентів це також своєрідний активний відпочинок на свіжому повітрі і час без соціальних мереж.

  

     Студенти разом із директором студентського містечка та працівниками гуртожитків доклали всіх можливих зусиль для найшвидшої ліквідації сильних снігових заметів на прилеглих територіях гуртожитків. Спільними зусиллями тротуари, пішоходні доріжки, територія біля університетських гуртожитків розчищена, і порядок біля своєї «alma mater» працівники та студенти підтримуватимуть постійно.

  

     Закликаємо мешканців бути обережними, коли виходите на вулицю.

 

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook