Відбулася нарада декана факультету аграрного менеджменту з завідувачами кафедр

26 січня 2021 року

   Перед початком нового семестру декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук провів нараду із завідувачами кафедр та заступниками декана з метою обговорення нагальних питань, графіку навчання, планування діяльності на семестр, тощо.
   

   Свій виступ Анатолій Остапчук розпочав із загальної інформації щодо пандемії COVID-19 в країні, надавши дані офіційної статистики та прояснивши ситуацію щодо захворюваності серед колег та студентів факультету аграрного менеджменту. Декан зазначив, що здоров’я працівників факультету та студентів є найціннішим надбанням та закликав всіх його берегти, нагадав про необхідність носіння масок, соціальне дистанціювання, гігієну рук.
   Далі було розглянуто ряд робочих питань, обговорено завдання на календарний рік, що розпочався. Акценти було зроблено на необхідності активізації наукової діяльності, ініціювання запровадження проектів, написання статей, зокрема, англійською мовою, включених до міжнародних наукометричних баз. Важливим та необхідним є запровадження проектів з метою залучення коштів на позабюджетні рахунки.
  Також були обговорені напрямки роботи факультету щодо посилення профорієнтаційної роботи, зокрема створення та організацію роботи Центру Профорієнтатор ФАМ, залучення школярів на курси з підготовки до здачі ЗНО в НУБіП України тощо.
Завідувачі кафедрами на нараді підтримали декана та прозвітували про готовність розпочати семестр.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook