Агрокебети 2.0 першими розпочинають заняття в другому семестрі 2020/21 н.р.

18 січня 2021 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

18 січня 2021 року розпочався другий семестр навчання студентів-магістрів факультету аграрного менеджменту, учасників проекту "Агрокебети", версії 2.0.

Насамперед, такий ранній початок зумовлений тим, що відповідно графіка навчального процесу, за рекомендаціями Наглядової ради проекту та Ради роботавців факультету аграрного менеджменту учасники проекту з початку квітня 2021 року мають вирушити на шестимісячну практику на підприємства-стейкхолдери проекту, де вони мають перебувати безпосередньо під керівництвом та у співпраці із своїми менторами.

Першу пару розпочала доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Ірина Титарчук, яка є ключовим викладачем курсу "Фінансовий менеджмент".

   

  

Студенти вже отримали завдання для роботи в групах та підготовки групових презентацій. Курс "Фінансовий менеджмент" у 2020/21 н.р. набув розширення порівняно з попереднім роком з огляду на те, що студентам попереднього набору не вистачало виділеного часу для того, щоб відпрацювати всі завдання та бутими готовими для проходження шестимісячного практичного навчання безпосередньо на підприємствах. А також ці знання необхідні для правильного читання фінансових звітів підприємств для прийняття управлінських рішень.

Надалі заняття з учасниками проекту "Агрокебети" продовжив гостьовий лектор Олександр Суханов,  менеджер з маркетингу New Holland в Україні та Молдові.

  

 

    

  

  

Протягом поточного тижня Олександр та його колеги ознайомлять студентів з тими тенденціями, які є превалюючими на ринку сільськогосподарської техніки загалом та комбайнів, зокрема. До цих гостьових лекцій мають можливість долучатись студенти із регіональних унівесритетів, що є учасниками проекту "Агрокебети".

Бажаємо студентам, викладачам та гостьовим лекторам цікавих та активних дискусій, нових знань та успішного навчання!

Олена Ковтун, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook