Дмитро Засєкін: «Колективна думка завжди повинна домінувати»

21 грудня 2020 року

 Шановні члени вченої ради факультету ветеринарної медицини, члени НТР, голови спецрад, гаранти ОНП, керівники громадських організацій, усі запрошені!

18 грудня 2020 р. на своєму засіданні Ви заслухали мій звіт «Про результати наукової та інноваційної діяльності у 2020 році та перспективи розвитку НДІ здоров’я тварин у рамках програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива - 2025» та одностайно його схвалили. Дякую!
Дійсно, вцілому у 2020 р. ми, разом з Вами, досягли нових хороших наукових результатів. Багато що ми зробили вперше. Для мене приємним було те, що звіт достатньо жваво обговорювався, підтримуючи окремі напрацювання, на інші - Ви висловлювали своє бачення шляхів покращення в плані реалізації того чи іншого задуму. Колективна думка завжди повинна домінувати.
Усі Ваші поради та побажання я обов’язково врахую у подальшій роботі. Особлива вдячність колегам, котрі виступили, а саме: професорам Цвіліховському М.І., Мазуркевичу А.Й., Недосєкову В.В., Томчуку В.А., Мельнику О.П., Якубчак О.М. та доцентам Кучерук М.Д. і Соломону В.В.
Запевняю Вас, що і надалі я буду старатися гідно виконувати обов’язки директора НДІ, а Ваша наукова і громадська позиція буде завжди надихати мене працювати іще краще. Щиро дякую!

Д. Засєкін, директор НДІ здоров’я тварин

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook