Успішний захист магістрів-маркетологів денної форми навчання

13 грудня 2020 року
    10-11 грудня 2020 року на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся публічний онлайн-захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 075 «Маркетинг».
 

     До складу комісії увійшли:
     Голова: Мостенська Тетяна Леонідівна,
професор кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор.
     Члени комісії: Луцій Олександр Павлович, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., професор; Бабічева Олена Іванівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н., доцент; Нагорна Олена Вікторівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. Секретар комісії: Збарська Анна Василівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н.

 

 

      Екзаменаційна комісія розпочала свою онлайн роботу через сервіс Zoom. З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан факультету аграрного менеджменту, доцент Остапчук Анатолій Дмитрович, оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту магістерських робіт. Голова комісії – Тетяна Леонідівна – також приєдналася до вітальних слів, ознайомив студентів із регламентом проведення захисту та розпочала роботу ЕК та захист магістерських робіт.

 

 

     На велику увагу заслуговує обрана тематика магістерських робіт. Цього року магістрами досліджувалися такі актуальні питання розвитку маркетингу як: особливості розвитку та впровадження креативних стратегій, розвитку системи інтегрованих маркетингових комунікацій, дослідження поведінки споживачів, розвиток стратегії просування товарів в мережі Інтернет, розвиток рекламних стратегій в інтернеті, особливості просування продовольчих товарів в мережі інтернет, діагностика конкурентоспроможності вітчизняних аграрних та переробних підприємств.

 

    Магістерські роботи виконані на актуальну тему, мають логічну структуру та досить вдале обґрунтування висновків. Зміст робіт відповідав назві теми, поставленій меті і завданням. У роботах проведені теоретичні узагальнення, здійснені аналітичні розрахунки на матеріалах конкретних підприємств та внесені пропозиції, які мають практичну перспективність.

 

 

 

 

    За результатами проведених досліджень магістрів та їх успішного захисту двох магістрантів було рекомендовано до вступу в аспірантуру та три магістерські роботи рекомендовано до подачі на конкурс студентських наукових робіт.

 

 

   
Щиро вітаємо студентів з успішним захистом та бажаємо подальшого професійного зростання та успіху!!!
 
Олена Нагорна, Анна Збарська
доценти кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook