Інтернет-олімпіада із зарубіжної літератури

27 листопада 2020 року

Ірпінський фаховий коледж – це простір, де студент набуває певних знань, умінь та навичок й уможливлює реалізацію себе як особистості. Особливе місце в цьому належить олімпіадам, які допомагають здобувачам освіти повірити в себе. Олімпіада є одним із способів залучення студентів до активної діяльності, мотивації їх на успіх та відкриття нових здібностей.

Студенти коледжу взяли активну  участь у  VII Всеукраїнській  інтернет-олімпіаді «На Урок» (Осінь 2020) із зарубіжної літератури.

Інтернет-олімпіада «На Урок» - цікавий інтерактив та чудова можливість спробувати свої сили кожному її учаснику. Вона цікава тим, що перевіряються не лише знання з предмету за програмою, а й загальна ерудиція учасника. Добровільний принцип участі та зацікавленість допомагають залучити студентів до осмисленої роботи під час проходження олімпіади в період дистанційного навчання.

Викладач зарубіжної літератури Людмила Клименко підготувала та залучила до участі в олімпіаді студентів-першокурсників, які продемонстрували високий та достатній рівень знань і отримали сертифікати за участь в інтернет-олімпіаді. При цьому 16 студентів нашого коледжу стали переможцями інтернет-олімпіади і були відзначені дипломами:

- Дипломом І ступеня – Аліна Єлісєєва (102-О), Руслана Безпечна, Володимир Вегера (103-Ф), Дмитро Буткевич, Софія Зуєва (106-К), Дмитро Бавін, Володимир Ліченко, Богдан Назарчук, Дмитро Горбач (108-Х);

- Дипломом ІІ ступеня – Віктор Кулик (105-Т), Максим Чемерис, Настя Козачко (103-Ф), Олена Кипич (104-Ф);

- Дипломом ІІІ ступеня – Каріна Татоян (102-О), Юлія Раздєлова (106-К).

Людмила Володимирівна отримала подяку за активну участь в організації інтернет-олімпіади та свідоцтво за підготовку студентів, адже 16 переможців – це  показник успішності й результативності роботи і викладача.

Вітаємо учасників і переможців олімпіади із зарубіжної літератури та викладача Клименко Л.В. і бажаємо нових перемог та здобутків!

Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook