Обрання на посади та підготовка до державної атестації магістрів - головні питання вченої ради агробіологічного факультету

20 листопада 2020 року

20 листопада 2020 року під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в 66 аудиторії 4 корпусу та у зв’язку вимогами проти епідеміологічних заходів у дистанційному режимі.

Відповідно до конкурсу на заміщення посад завідувачів кафедр за результатами  відкритого голосування рекомендовані вченій раді НУБіП України кандидатури Подпрятова Григорія Івановича на посаду завідувача кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва та Ковшун Лідії Олександрівни на посаду завідувача кафедри загальної, органічної та фізичної хімії терміном на 5 років.

Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію декана агробіологічного факультету. Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників за результатами таємного голосування рекомендували на посади:

- професорів кандидатури – Ганни Ковалишиної на посаду професора кафедри генетики, селекції і насінництва  ім. проф. М.О. Зеленського, Сергія Булигіна на посаду професора кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули та Віталія Коваленка на посаду професора кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології;

- на посади доцентів кандидатури – Анну Ярош та Олесю Скриник на посади доцентів кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології, Миколу Іванюка на посаду доцента кафедри землеробства та гербології, Олександра Шеметуна на посаду доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту, Романа Бойка на посаду доцента кафедри загальної, органічної та фізичної хімії, Вікторію Кротенко на посаду доцента кафедри загальної, органічної та фізичної хімії,  Марію Феделеш-Гладинець на посаду доцента кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського, Надію Бордюжу та Олега Грищенка на посади доцентів кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, Олега Бачинського на посаду доцента кафедри рослинництва, Руслана Лаврика на посаду доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води;

- на посаду старшого викладача – Антоніну Бабенко асистента кафедри землеробства та гербології;

- на посаду асистента Нелю Шпирку асистента кафедри землеробства та гербології.

Відповідно до порядку денного про підготовку до державної атестації випускників ОС «Магістр» денної та заочної форми навчання та до зимової екзаменаційної сесії студентів ОС «Бакалавр» денної форми навчання слухали інформацію заступника декана з навчальної роботи Володимира Завгороднього. Доповідач ознайомив присутніх з датами проведення атестації магістрів денної та заочної форми навчання та графіком зимової сесії студентів 1-4 курсів денної форми навчання. Також доповідач зазначив, що до 20 листопада потрібно подати магістерські роботи в деканат для перевірки на плагіат. Вимогою допуску магістрів до основного захисту є постерна презентація, а також попередній захист на кафедрі.

Секретар навчально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook