АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ НДІ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН ЗАСЛУГОВУЄ НА ПОЗИТИВ

16 листопада 2020 року

16 ЛИСТОПАДА 2020 р. відбулася онлайн атестація аспірантів та здобувачів 1 – 3 років навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія». Звіти заслуховувала та оцінювала здобутки комісія, що створена наказом ректора НУБіП України, №791 від 22 жовтня 2020 року: голова комісії – доктор ветеринарних наук, професор Засєкін Д. А. та члени комісії: д. біол. н., професор М. І. Цвіліховський, д. вет. н., доцент В. В. Недосєков, д. вет. н., доцент Н.Г. Грушанська, д. вет. н., професор В. Б. Духницький, д. вет. н., професор М.П. Прус, д. вет. н., професор О. М. Якубчак.

Аспіранти та здобувачі представляли свої здобутки у презентаціях, супроводжували їх доповідями, активно відповідали на запитання членів комісії та оголошували плани на майбутній рік.


Всього було заслухано 40 аспірантів, з них успішно атестовано 39, не атестовано 1 – у зв’язку з відрахуванням з аспірантури за сімейними обставинами.
Слід зазначити, що вкотре атестація аспірантів факультету ветеринарної медицини проходить за 100 % явки її учасників, презентації здобувачів наукового ступеня доктора філософії за трьома спеціальностями були конкретними, наповненими здобутками за звітний рік, виваженими і з вказанням відсотку готовності дисертаційної роботи до захисту.


На зібранні були присутні наукові керівники аспірантів та завідувачі кафедрами, котрі, за необхідності, доказували і відстоювали конкретні факти доробку та експерименту здобутків.
Вперше було заслухано звіт аспірантки, котра виконує поставлене завдання двох наукових керівників: з Естонії і України (науковий керівник від України –проф. Недосєков В.В).
Даний науковий захід пройшов з відчуттям нашого великого свята у цьому році – 100-річчя факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Саме з урахуванням останнього, аспіранти, що проводили дослідження на факультетських потужностях, презентували свої здобутки, отриманні на сучасному обладнанні і устаткуванні, що придбане як за рахунок університету, так і за рахунок спонсорів, госпдоговірних тематик, власних накопичень.
Комісія доручила голові проф. Засєкіну Д.А. представити результати атестації здобувачів наукового ступеня доктора філософії на наступному засіданні науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин, котре відбудеться 30 листопада 2020 року.


Д. Засєкін, голова комісії


 

 

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook