Участь студентів спеціальності «Маркетинг» у ІІ Міжнародній науковій студентській конференції «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

12 листопада 2020, 20:21
      На сьогоднішній день складовою освітнього процесу є наукова діяльність, яка слугує інструментом інтеграції наукової, навчальної та виробничої діяльності у системі вищої освіти. Наукова робота студентів є невід’ємною складовою навчального процесу кафедри маркетину та міжнародної торгівлі, тому студенти спеціальності «Маркетинг» приймають активну участь в наукових заходах та розвивають свої творчі здібності, здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу, оволодівають сучасними методами науково-дослідної роботи. 
   
     Яскравим прикладом наукової роботи студентів спеціальності «Маркетинг» є їх участь у ІІ Міжнародній науковій студентській конференції «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства», яка проходила 12-13 листопада 2020 р. в м. Кам’янець-Подільський та залучила до свого заходу більш ніж 100 учасників.

    З вітальним словом до учасників семінару звернулися Тріпак Мар’ян Миколайович – заслужений працівник освіти України, кандидат економічних наук, доцент, директор Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжуСімашкевич Михайло Євстафійович – Кам’янець-Подільський міський головаЛупенко Юрій Олексійович – доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік, віце-президент Національної академії аграрних наук України, директор національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» м. Київ; Кумков Дмитро Леонідович – головний спеціаліст відділу з питань конституційного права Юридичного департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України;Роберт Хей – член ради директорів, співзасновник та директор Sunflower Community FundДоруда Влад – член ради директорів та співзасновник Sunflower Community Fund; Шкира Лілія – завідувач відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради.
     Під час пленарного засідання було представлено декілька доповідей, які розкривали сутність розвитку суспільства та особистості в умовах глобалізації, проблему кіберсоціалізації та соціальної активності. Зокрема у пленарному засіданні представляючи результати свого дослідження під керівництвом к.е.н., доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гераймович Віолети Леонтіївни взяла участь студентка третього курсу спеціальності «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту Валентина Пономаренко із доповіддю на тему «Діджитал-маркетинг в еру покоління Z». Доповідь була дуже змістовною та цікавою аудиторії. В результаті пройшла цікава дискусія по темі доповідді. 

     Основною метою організації і розвитку системи науково-дослідної роботи студентів та їх участь різних наукових заходах є підвищення рівня наукової підготовки спеціалістів з вищою професійною освітою і виявлення талановитої молоді, для подальшого навчання і поповнення педагогічних і наукових кадрів вищих навчальних закладів, науково-дослідних організацій і установ.

Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook