Студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини отримали студентські квитки

21 вересня 2020 року
Вперше урочиста лінійка з нагоди вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника» на факультеті ветеринарної медицини відбулася, враховуючи епідемічну ситуацію в Україні. Саме 21 вересня 2020 року є тим днем, у який першокурсники факультету ветеринарної медицини офіційно стали студентами. Цей рік став по-справжньому важким для всіх випускників і їх батьків, адже їм довелося витратити багато енергії і сил, щоб дійти до омріяної мети та стати студентом. Саме тому, день вручення студентських квитків став справжнім святом для тих, у кого починається доросле, студентське життя.

Відкрив свято декан факультету, доктор біологічних наук, професор, академік НААН України Микола Цвіліховський, який привітав студентів та презентував діяльність ввіреного йому підрозділу і науково-педагогічний склад факультету. Декан наголосив, що головне завдання факультету – забезпечити якісну освіту. Щоб цього досягти, студентам слід запастися старанністю, допитливістю і готовністю виконувати правила внутрішнього розпорядку, бо жодна справа не можлива без дисципліни. Микола Цвіліховський побажав першокурсникам успішного навчання та активного студентського життя.

Надалі до першокурсників і їх батьків звернувся ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, академік Станіслав Ніколаєнко, який сердечно привітав студентів – першокурсників у родині університету і наголосив, що вони вибрали гуманну професію, яка забезпечує здоров’я тварин та оберігає людство. Також він закликав студентів дотримуватись карантинних вимог та славетних традицій університету. Побажав успіхів у навчанні та активно працювати над досягненням своє мрії, а саме, стати висококваліфікованими спеціалістами ветеринарної медицини.

Також студентів привітали директор НДІ здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін, професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Володимир Духницький, який раніше теж був деканом факультету, завідувач кафедри акушерства, гінекології і біотехнології відтворення тварин Олександр Вальчук, професор кафедри ветеринарної гігієни ім. А.К. Скороходька Ольга Якубчак.

Від імені студентів Ангеліна Киричук та Назарій Новак виголосили клятву вірності професії та її ідеалам.

На святковій лінійці було проведено благословення студентів першокурсників Отцем Олексієм.

Після благословення провідні науково-педагогічні працівники факультету вручили студентські квитки.

Отож, від сьогодні у першокурсників починається найкраща пора – роки студентства, які вони проведуть у стінах 12 навчального корпусу НУБіП України. Упевнені, що вони полюблять цей факультет і він стане для них на наступні роки другою домівкою.

Після цього студентам були представлені їх наставники, завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники, які впродовж навчання будуть виховувати нове покоління лікарів ветеринарної медицини.

В добрий час, шановні першокурсники!

Василь Данілов, Юрій Жук, Сергій Деркач,
заступники декана

(За матеріалами центрального сайту)
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook