ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПРОФКОМУ В УМОВАХ АДАПТИВНОГО КАРАНТИНУ

27 серпня 2020, 17:23
  27 серпня 2020р. в дистанційному режимі на платформі Zoom відбулося чергове засідання профкому. На порядку денному були розглянуті питання які потребували поточного вирішення.
 
 
Традиційно, розпочав засідання голова профкому НУБіП України Ростислав Тарасенко. У своєму вступному слові, він ознайомив голів профбюро з особливостями роботи профкому в умовах адаптивного карантину. На особливу увагу в умовах пандемії, заслуговує питання індивідуального працівників колективу університету. В зв’язку з цим, до початку навчального процесу профком закупив захисні маски, які були передані на інститути, факультети, гуртожитки, навчальні корпуси та інші структурні підрозділи Університету. Крім цього, голова профкому відзначив, що вже ведеться робота з пошуку організацій та фірм для закупівлі дезінфікуючих та антисептичних засобів.
Після запровадження карантину та переходу на дистанційний режим роботи, особливої актуальності набуло питання відпочинку працівників університету та їх дітей. Заступник голови профкому НУБіП України Іван Гаврилюк відзначив, що навіть в таких складних умовах, завдяки адміністрації та профкому НУБіП України частково вдалося вирішити зазначене питання. Він ознайомив присутніх про результати літнього відпочинку працівників університету та їх дітей. Зокрема, профкому вдалося відправити на оздоровлення в ДОЗ СТ «Чайка» Богуславського району 35 дітей членів профспілки. В літній період цього року, в СОТ «Академічний» (м. Чорноморськ) відпочили 180  співробітників та членів їх сімей, які позитивно відгукнулись про умови відпочинку в новозбудованих будинках.
Особливо гострим в умовах адаптивного карантину залишається питання видачі грошової допомоги на потреби членів профспілки. Заступник профкому Ольга Руденко ознайомила учасників конференції з кількістю поданих заяв та озвучила терміни видачі грошової допомоги.  
Головний бухгалтер профкому НУБіП України Валентина Поломаренко надала інформацію головам профбюро про фінансові витрати які були здійснені в липні-серпні поточного року, зокрема на закупівлю захисних масок та поставила на голосування питання про затвердження витрат.
На завершення порядку денного, голова профкому озвучив прізвища 35 працівників які виявили бажання та написали заяви на вступ до членів профспілки.
Заступник голови профкому
Руслан Любар 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook