Обмеження на відвідування лісів зберігаються в 9 районах Білорусі

18 червня 2020 року
Білорусь

Заборони та обмеження на відвідування лісів зберігаються в дев'яти районах Білорусі. Така інформація розміщена на сайті Міністерства лісового господарства, повідомляє БЕЛТА.

Станом на 17 червня обмеження діють в дев'яти районах Гомельської області: Ветковський, Гомельському, Добрушской, Єльському, Лельчицького, Мозирському, Наровлянського, Речицьке і Світлогірському.

Рішення щодо введення і зняття заборони на відвідування лісів приймають місцеві органи влади за клопотанням лісогосподарських установ або районних відділів з питань надзвичайних ситуацій. Заходи обмежувального характеру вводяться в разі встановлення високого класу пожежної небезпеки. Головна мета введення заборон на відвідування лісів - забезпечення безпеки громадян, збереження їх майна, а також лісового фонду.

Порушення вимог пожежної безпеки в лісах і на торфовищах або заборони на їх відвідування, що не призвело до заподіяння шкоди, тягне згідно ст.15.29 КоАП попередження або накладення штрафу в розмірі до 25 базових величин (1 БВ - Br27).

На сайті Міністерства лісового господарства розміщена інтерактивна карта заборон і обмежень на відвідування лісів. З її допомогою можна в оперативному режимі відстежити, в яких регіонах тимчасово заборонено відвідувати лісовий фонд.

ІА "БелТА"

Джерело: http://www.mlh.by

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook