ОНЛАЙН ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

30 квітня 2020 року
29 квітня 2020 року в дистанційному режимі з використання платформи Zoom, на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності для спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбувся День відкритих дверей. Модератором цього заходу бувк.е.н. доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Руслан Любар. 
До заходу долучилося 64 учасники, серед яких були випускники шкіл та коледжів з різних регіонів України.
Основними спікерами на відеоконференції стали представники факультету, кафедри та університету, зокрема: декан економічного факультету - Діброва А.Д; відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Коропець Л.А; доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Нікітченко С. О. та Яворська В.О; заступник голови студентської організації економічного факультету - Дмитрик М.; випускники кафедри Стоянов А. та Зельска Н.
Розпочав конференцію декан економічного факультету Анатолій Діброва. В своєму виступі, він ознайомив випускників та їх батьків з перевагами навчання в НУБіП України, акцентував свою увагу на матеріально-технічній базі, співпраці з іноземними вузами та можливістю отримання подвійних дипломів, взаємозв’язок факультету з радою роботодавців та як результат повне працевлаштування випускників.
На конференції також була присутня Лариса Коропець - відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України. Вона розповіла майбутнім абітурієнтам про особливості цьогорічної вступної компанії та дала вичерпні відповіді на їх запитання.
Про своєрідність навчання на спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розповіли доценти кафедри Сергій Нікітченко та Валентина Яворська. Зокрема, вони наголосили на важливості та перспективності розвитку підприємництва в сучасних умовах.
Валентина Яворська в своєму виступі перерахувала основні переваги навчання на спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на економічному факультеті НУБІП України. Більш детально зупинилась на дуальному характеру проведення занять, завдяки наявності на кафедрі Навчально-науково-виробничої лабораторії біржової діяльності і торгівлі, яка була створена у 2006 р. за сприяння біржової спільноти нашої країни. Вона відмітила, що більшість викладачів кафедри є практиками та пройшли стажування у провідних компаніях та на міжнародних і вітчизняних біржах. Сьогодні наші студенти мають змогу опанувати біржовий трейдинг і навчитись формувати хеджові та спекулятивні стратегії користуючись інструментами таких бірж, як CME Group, Nyse, Euronext. Доповідачка відмітила, що найбільшою гордістю нашої кафедри є наші студенти та випускники, якими можна, поправу пишатись. Адже багато хто з них нині продовжують тісну співпрацю з кафедрою забезпечуючи проходження виробничої практики на своїх підприємствах, долучаючись до майстер-класів на кафедрі та займаючись працевлаштовуючи наших студентів.
Зацікавлення до сьогоднішнього заходу виявили і випускники кафедри. Випускниця кафедри Наталія Зельська, яка очолює відділ  з планування  і аналізу напряму рослинництво на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт». Вона закцентувала увагу на тому, що саме отримані знання та наполегливість до праці забезпечили їй омріяну роботу за фахом, де вона нині використовує свої аналітичні здібності та вміння організувати і планувати діяльність свого відділу. Наталя сказала, що сумує за студентським життям і беззаперечно рекомендувала учасникам конференції вступати саме до нашого вишу.
 
Своїми враженнями навчання в НУБіП України поділився в.о. голови студентської організації економічного факультету Михайло Дмитрик. Особливу увагу він звернув на компактність розташування студентських гуртожитків та навчальних корпусів, які знаходяться на відстані 5-7 хвилин ходьби. Михайло відповів на питання майбутніх абітурієнтів про умови проживання в гуртожитках та студентське дозвілля.
Майбутніх абітурієнтів та їх батьків цікавили також питання щодо вартості навчання та проживання в гуртожитках, терміни вступної кампанії, конкурсний бал вступу та необхідні предмети ЗНО. На ці та інші питання вони отримали вичерпні відповіді.
На завершення члени кафедри побажали всім учасникам успішно скласти ЗНО та зустрітися вже 1 вересня в аудиторіях нашої Альма-матер. 
 
Доценти кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності

Руслан Любар та Валентина Яворська 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook