Наставники студентів-маркетологів взяли участь у засіданні наставників факультету аграрного менеджменту

28 квітня 2020 року
     28 квітня під головуванням декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Дмитровича Остапчука відбулося он-лайн засідання з наставниками та старостами академічних груп факультету. Активну участь в обговоренні нагальних питань діяльності факультету взяли наставники академічних груп, які закріплені за кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі.

        На засідання кожен куратор академічних груп спеціальності «Маркетинг» разом зі старостами відзвітували про навчальний процес, який на разі триває в дистанційному режимі, відвідуваність електронних навчальних курсів, рівень виконання завдань студентами, написання та здача курсових робіт в он-лайн режимі, готовність студентів до проведення заліково-екзаменаційної сесії, яка також триватиме в он-лайн режимі. Було обговорено умови здачі студентів академічної різниці, стан оплати студентами навчання, ситуацію та умови навчання студентів, які на період карантину залишилися проживати в гуртожитках університету.

  

      Завідувач кафедри Руслан Іванович Буряк наголосив про готовність та своєчасність проведення заліково-екзаменаційної сесії, про активізацію студентів на електронних ресурсах та навчальному порталі НУБіП України Elearn, підготовку студентів денної та заочної форми до захисту бакалаврських робіт, а також студентів-іноземців.
      На засіданні також були актуальними питання проведення навчальних ат виробничих практик студентами третіх курсів та магістрів першого року навчання спеціальності «Маркетинг», ознайомлено з термінами проведення заліково-екзаменаційної сесії весняного семестру 2019-2020 навчального року у дистанційному режимі.
 
Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook