Гордій Медведєв про вибір юридичного факультету: з правовими питаннями у житті ми зустрічаємося досить часто, тож треба бути юридично грамотним

26 березня 2020 року
     Вибір професії – важливий крок у житті кожної людини. Важливо обрати фах, який відповідає інтересам особистості. Чим вдалішим буде зроблений вибір, тим більшого успіху зможе досягти людина. І на професійному шляху, і як особистість. Дедалі більше майбутніх абітурієнтів обирають для навчання спеціальності НУБіП України. Серед таких майбутній випускник Києво-Святошинського району Тарасівської ЗОШ Гордій Медведєв, який мріє навчатися на юридичному факультеті. Чим обумовлений його вибір – читайте далі.

 

  • Звідки дізнався про НУБіП України?

     – Час плине швидко, тому після закінчення 10-го класу я почав цікавитись, який вищий навчальний заклад можу обрати для отримання якісної фахової освіти. Восени 2019 року побував на Дні відкритих дверей в НУБіП України, де отримав багато цікавої та нової інформації про університет та спеціальності, які можна у ньому здобути. І вирішив: для досягнення своєї мрії оберу саме цей виш, адже тут працюють висококваліфіковані фахівці, приділяється значна увага практичній підготовці студентів, формують майбутніх професіоналів своєї справи та створені усі умови для всебічного розвитку (працює багато наукових гуртків, спортивних секцій тощо).

  • І зі спеціальністю визначився?

     – Оскільки з правовими питаннями у житті ми зустрічаємося досить часто, тож треба бути юридично грамотним. А фундаментальні та кваліфіковані знання з права людині дає професія юриста. Взагалі, право і закон людину супроводжують протягом всього її життя і щоб уміло та вірно користуватися своїми правами, добре виконувати свої обов’язки, при цьому не порушуючи прав і законних інтересів інших осіб, треба бути гарно обізнаним з правових питань. Тож вибір мого фаху, думаю, очевидний – хочу опановувати спеціальність «Право».

  • Чого чекаєш від навчання в університеті?

     – Отримати багато знань з правових дисциплін, які так необхідні для того, щоб стати в майбутньому фахівцем високого рівня з юриспруденції. І, звісно, незабутніх студентських років і нових друзів! Звичайно, в житті не все можна спланувати та продумати, але я сподіваюсь, що саме обрана мною професія юриста стане мені опорою.

Розмовляла старший викладач кафедри теорії
та історії держави і права
Олена Попова

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook