Розпорядження про роботу НПП під час карантину

18 березня 2020 року

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ
 
ФАКУЛЬТЕТ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ
 

КАФЕДРА КОНЯРСТВА І БДЖІЛЬНИЦТВА

На виконання розпорядження декана № 907 від 16.03.2020 року
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ:
 
1. Всім співробітникам кафедри забезпечити дистанційне проведення запланованих видів навчальних занять з 16.03 по 03.04. 2020 року з роз’ясненням студентам на сторінці кафедри.
2.Кураторам академічних груп доцентам Головецькому І.І. та Осадчому С.А. проводити постійний моніторинг стану виконання студентами навчального процесу та дотримання карантинних вимог проживання в гуртожитку.
3. Всім співробітникам кафедри здійснювати профорієнтаційну роботу та контролювати надходження робіт учасниками першого туру олімпіади.  
4.Кураторам магістерських програм "Технології продуктивного використання потенціалу бджолиної сімʼї" Броварському В.Д. (спільно з доцентами Головецьким І.І., Войналовичем М.В.) та "Іподромна індустрія і спорт галузі конярства"  Осадчому С.А. (спільно з асистентом Юсюк Т.А.) завершити  на 100 % наповнення електронних курсів дисциплін та подати на атестацію.
5. Професору Броварському В.Д. та доценту Осадчому С.А. проводити дистанційну підготовку учасників 2 туру Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».
6. Всі науково-педагогічні працівники працюють над підготовкою підручників, навчальних посібників та наукових статей та залучення коштів:
6.1. Професор Броварський В.Д. – підручник та стаття, план заходів по надходженню позабюджетних коштів 20 000 грн.;
6.2. Доценти Головецький І.І., Войналович М.В. – навчальний посібник та стаття, план заходів по надходженню позабюджетних коштів по 20 000 грн.;
6.3. Професор Повозніков М.Г., доцент Осадчий С.А. – робочий зошит та стаття, план заходів по надходженню позабюджетних коштів по 20 000 грн.;
6.4. Асистент Юсюк Т.А. – підготовка статті та план заходів по надходженню позабюджетних коштів 10 000 грн.;
6.5. Асистент Ягич Г.О. – завершити дисертаційну роботу та план заходів по надходженню позабюджетних коштів 5 000 грн.;
6.6.  Завідувачу лабораторії «Музей медоносних і лікарських рослин» Біленку В.Г. представити план заходів по надходженню позабюджетних коштів 15 000 грн.
7.    Всім співробітникам провести самоаналіз своєї діяльності та сформувати план роботи до 2025 року.
8. Кожної п’ятниці до 11:00 кожному співробітнику подавати на електронну пошту завідувача [email protected] звіт про виконану роботу за тиждень.

Завідувачам лабораторій забезпечити нормальне та безперебійне їх функціонування.

 
    Повозніков М.Г.,
завідувач кафедри конярства
і бджільництва 
17.03.2020 р.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook