Члени гуртка «Агротурист» обговорили екскурсійну та музейну діяльність в НУБіП України (6.02.2020)

6 лютого 2020, 22:44

     6 лютого 2020 року члени гуртка "Агротурист"  обговорили екскурсійну і музейну діяльність в НУБіП України. Як відомо, в НУБіП України є такі музеї: музей історії НУБіП України, музей лісових звірів і птахів ім професора О.О. Салганського, музей грунтів ім професора М.М. Годліна,  музей анатомії, музей кафедри бджільництва ім В.А. Нестерводського та інші. Як бачимо, студентам-туристам є де вчитися розробляти маршрути і екскурсії, але спершу треба відвідати ці музеї і поділитися враженнями.

  Першим вирішили відвідати  музей історії Національного університету біоресурсів і природокористування України з метою мотивування у студентів зацікавленості до минулого НУБіП України, формування відчуття причетності до славетної спільноти вихованців університету.

     Основна увага зверталась на витоки та основні етапи розвитку вузу, становлення наукових шкіл, діяльність видатних педагогів, науковців, непересічне значення їхніх здобутків для української та світової спільноти, а також прийдешніх поколінь університету, які мають стати надійною зміною та продовжувачами кращих традицій НУБіП України.

       Студенти-туристи щиро вдячні екскурсоводу за змістовну і детальну розповідь. 

Ірина Кудінова, 
керівник гуртка "Агротурист" 

 

    

       

    

       

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook