Зустріч з фінансовими консультантами міжнародної Асоціації «EuroLaif Group»

20 лютого 2020 року

      20 лютого 2020 року студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» мали нагоду поспілкуватися з Олексієм Бєлоусовим та Анатолієм Пасічним – фінансовими консультантами міжнародної Асоціації «EuroLaif Group». Компанія ЄВРОЛАЙФ Україна є спеціалістом із сімейного забезпечення та накопичення, співпрацює з компаніями GRAWE UKRAINE та MetLife, які ведуть успішну фінансову діяльність на світовому ринку та мають міжнародну репутацію.

«ГРАВЕ Україна» – дочірня компанія австрійського концерну GRAWE, заснована 23 березня 1998 року, пропонує українцям програми європейського зразка з високим рівнем соціального та страхового захисту. Сьогодні «ГРАВЕ Україна» здійснює свою діяльність згідно із Законом України «Про недержавне пенсійне забезпечення» та володіє безстроковою ліцензією, виданою Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України.

Бєлоусов Олексій Васильович акцентував увагу студентів на тому, що розвиток компанії успішний, прогнозований. Упродовж багатьох років «ГРАВЕ Україна» є Членом Правління Ліги страхових організацій України, а також Членом Європейської Бізнес Асоціації. Пояснив, що є речі, які неможливо купити за гроші. Це наше життя, здоров'я наших близьких та посмішки наших дітей. Щодня ми стикаємося із найрізноманітнішими очікуваннями та несподіваними поворотами долі. Небезпека може чекати нас під час пересування транспортом, виконання небезпечної роботи на виробництві, користування побутовими приладами. Саме тому ми щоденно намагаємося захистити себе та свою родину через механізм страхування.

Анатолій Пасічний надав вичерпну інформацію про страхування в цілому, про обов’язкове страхування життя; детально познайомив студентів із документальним оформленням операцій, пов’язаних із страхуванням життя; зазначив, що страхування життя – це різновид особистого страхування, за якого страхова організація зобов’язується виплатити тверду суму у разі дожиття страхувальника до певного віку чи його смерті упродовж дії договору страхування.

Спілкування фінансових консультантів зі студентами було невимушеним та щирим. Атмосферу відкритості і конструктивності зустрічі додало те, що студенти мали змогу задавати питання щодо потреби в молодих фахівцях, умов праці та ії оплати на страховому ринку. Наприкінці зустрічі Олексій Бєлоусов побажав майбутнім фінансистам нових відкриттів, яскравих вражень, закликав не боятися рухатися вперед, ставити амбітні цілі у житті та досягати їх.

 

Людмила Черненька,

                                   викладач циклової комісії фінансово-

економічних та облікових дисциплін 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook