Вічна пам'ять героям!

20 лютого 2020 року

       20 лютого у коледжі відбулася урочиста лінійка-реквієм, приурочена вшануванню пам’яті Небесної сотні «Вічна пам'ять героям!».

Викладачі, студенти, учні Ірпінського академічного ліцею НУБіП України зібралися на ній, щоб у скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час у цивілізованій країні.

Зворушливим був виступ директорки коледжу Наталії Ільченко, яка згадуючи події цього дня 2014 року, звернулася до педагогів, студентів, ліцеїстів із закликом пам’ятати тих, хто віддав життя за європейський вибір, демократичні цінності та мирне життя нашого народу. Усі присутні вшанували пам’ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання, відбулась церемонія приспущення Державного Прапора України.

Ведучі наголосили, що події на Майдані змінили Україну, змінили її народ, а в історію увійшли як революція Гідності. Кожен з героїв Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але за покликом душі і серця вони піднялися на боротьбу за вільну, демократичну, чесну Україну.

Студенти коледжу разом з ліцеїстами, у рамках заходу долучилися до акції «Білий журавлик», яка стане даниною тим, хто навічно пішов від нас, по черзі чіпляючи на «Дерево пам’яті» свого символічного паперового журавлика. У фойє коледжу в цей день демонстрували тематичні відео.

Історія України містить періоди і дати, які є вирішальними і доленосними в житті народу. Тому ми повинні завжди пам’ятати героїчні сторінки історії, трагічні події революції Гідності, коли проливали кров патріоти Батьківщини за нашу гідність і свободу. Хто не знає минулого, той не вартий майбутнього! Пам’ятаймо!

Заступник директора з виховної роботи,

Андрій Сиротенко

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook