Профорієнтаційна робота у школах Вишгородського району

17 січня 2020 року

З метою профорієнтації учнів ЗОШ, 17 січня 2020 року члени педагогічного колективу коледжу Даль Н.В. і Погоріла О.І. відвідали школи Вишгородського району. Зокрема, педагоги побували у КЗ «Гаврилівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» та Литвинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Викладачі зустрілися з учнями 9-х-11-х класів та провели бесіди інформаційного характеру: розповіли про наш заклад освіти, ознайомили майбутніх абітурієнтів зі спеціальностями, які можна обрати та умовами вступу до закладу у 2020 році і окреслили переваги здобуття освіти в коледжі. А також звернули увагу учнів та вчителів шкіл  на сайт коледжу, на якому можна ознайомитися з детальною інформацією про заклад освіти та слідкувати за головними подіями коледжанського життя.

Школярів цікавило, як студенти проводять дозвілля, чи беруть участь у творчих колективах та спортивно-масовій роботі. І це не дивно, адже, крім рутинної навчальної діяльності, молодь хоче мати можливості для проведення свого вільного часу і відпочинку цікаво і змістовно.

Учні отримали рекламні матеріали про ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», спеціальності та запрошення на День абітурієнта, що відбудеться 29 лютого 2020 року.

Чекаємо на майбутніх абітурієнтів у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

Адміністрація коледжу висловлює щиру подяку керівництву шкіл за надання можливості проведення профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Вишгородського району.

 

Наталія Федосєєва, відповідальний

 секретар приймальної комісії

  


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook