Шлях до суттєвих змін

3 лютого 2020 року

    Завідувач кафедри конярства і бджільництва прийняв участь у семінарі для експертів з акредитації освітніх програм та членів Галузевих експертних рад від Національного агентства, який відбувся 3 лютого, у Києві, в концертній залі Європейського університету.

   Без комунікації між «агентами змін» з усіх регіонів та Національним агентством неможливий успішний процес оцінювання освітніх програм. Кожен з експертів та членів Галузевої експертної ради має свої запити, тому семінар дозволяє максимально охопити всі відповіді, дізнатися думку стосовно усіх процесів за допомогою інтерактиву. Шляхами рішення важких завдань з проведення акредитації залюбки  поділилися спікери: Сергій Квіт, Іван Назаров, Наталія Стукало, Андрій Бутенко, Олена Єременко та Михайло Винницький.

   Під час семінару було представлено результати перших акредитацій у ЗВО України та комплексно проаналізовано права й обов'язки всіх учасників акредитаційного процесу.

   Обговорили результати анкетування членів ГЕР, експертів, гарантів освітніх програм. Уточнили особливості оцінювання всіх критеріїв якості освітньої програми.

    Принципи аналізу відомостей самооцінювання та механізми акредитації PHD програм, як завжди, викликали найбільш жваві дискусії.

   Завідувач кафедри конярства і бджільництва щиро вдячний Національному агенству за прозорість, відкритість, чудову організацію і сучасний формат комунікації.

Сергій Осадчий

Доцент кафедри

конярства і бджільництва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook