Відбувся захист магістерських робіт студентами заочної форми навчання ОС «Магістр» спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Адміністративний менеджмент»

28 листопада 2019 року
Факультет аграрного менеджменту

На факультеті аграрного менеджменту 26 листопада 2019 року розпочала роботу Екзаменаційна комісія по державній атестації фахівців (захисту магістерських робіт) освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Адміністративний менеджмент» заочної форми навчання. Згідно наказу ректора від 20.11.2019 р. № 20.11.2019 р. комісія представлена у такому складі:

Голова: Горьовий Василь Павлович, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, д.е.н.

Члени ЕК:
- Мостенська Тетяна Леонідівна, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності д.е.н., професор;
- Ковтун Олена Анатоліївна, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н.;
- Костюк Ольга Дмитрівна, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н.
- Гречанюк Людмила Миколаївна, асистент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності (секретар комісії).

 

Засідання розпочав декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, який презентував склад комісії та привітав студентів, комісію та всіх присутніх, побажав студентам успіхів і гарного захисту, а комісії - плідної роботи.

Підготовка магістерських робіт студентами освітньої програми «Адміністративний менеджмент» здійснювалась під керівництвом науково педагогічних працівників кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності. В перший день результати своїх досліджень представили 15 студентів, в другий - 11.

  

Тематика магістерських робіт, вцілому, актуальна та є досить цікавою і різноманітною (21 тема фундаментального характеру, 3 – інноваційного та 2 – неординарного). Магістерські роботи по структурній побудові і змісту мають логічний послідовний характер викладання теоретичних положень досліджуваних процесів, аналізу виробництва та розрахунків на перспективу. В кінці кожної роботи коротко сформульовані висновки і пропозиції, вказано список використаної літератури.

  

  

Члени Екзаменаційної комісії попередньо знайомились з кожною поданою до захисту магістерською роботою і необхідною документацією. Для викладу основного змісту виконаних робіт, а також висновків і пропозицій, випускникам надавалося до 30 хвилин. Всі виступи ілюструвались таблицями, графіками, діаграмами та презентаціями. Всім доповідачам члени комісії задавали питання по суті виконаних робіт і загальній підготовці по спеціальності. Рецензії та відгуки на випускні роботи оголошувались членами ЕК.
Всі студенти-випускники отримали позитивні оцінки. Екзаменаційна комісія прийняла рішення на основі результатів захисту магістерських робіт 26 студентам факультету аграрного менеджменту присвоїти кваліфікацію менеджер (управитель) з адміністративної діяльності.


Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень i досягнень!

Гречанюк Л.М., секретар Екзаменаційної комісії,
асистент кафедри адміністративного
менеджменту та ЗЕД

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook