Відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сови Олени Юріївни

11 листопада 2019 року

   1 листопада 2019 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сови Олени Юріївни для бакалаврів спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент ЗЕД» з вибіркової дисципліни «Controlling» на тему «Planning and control».

  
   На відкритій лекції були присутні викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту ‒ доценти Аксентюк М.М., Гаврилюк В.П., Дєліні М.М., Свердан М.М., Суханова А.В. та доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Четверик О.В.
  
   Лекційне заняття було підготовлено та проведено на високому науковому і навчально-методичному рівні. Тему лекції чітко сформульовано, структура плану враховує актуальні положення системи планування та контролінгу на підприємстві. Сова О.Ю. володіє проблематикою в даному напрямку та вільно використовує категоріальний апарат лекційного матеріалу.
   Були використані технічні засоби демонстрації – підготовлена презентація, що підкреслює професійну майстерність лекторки, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях лекції, створити творчу та робочу атмосферу. Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом та активно включалися в обговорення поставлених запитань.
 
    Присутні одноголосно зазначили, що відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сови О.Ю. проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає вимогам вищої школи.
 
 
Михайло Свердан,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook