21 листопада 2019 року відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України!

21 листопада 2019 року
м. Київ НУБіП України

 

21 листопада 2019 року о 1400 год. в аудиторії 333 корпусу №11

відбудеться засідання вченої ради механіко-технологічного факультету НУБіП України.

 

Проект порядку денного:

1.    Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання факультету. Доповідає Михайлович Я.М. – декан механіко-технологічного факультету, к.т.н., професор.

2.    Про роботу кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П.М. Василенка щодо організації навчального, наукового й виховного процесів, профорієнтаційної роботи та удосконалення матеріально-технічної бази. Доповідає Гуменюк Ю.О. – завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки імені академіка П.М. Василенка, к.т.н., доцент.

Співдоповідачі: Братішко В.В. – заступник декана механіко-технологічного факультету, д.т.н., старший науковий співробітник;

Голуб Г.А. – завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем, д.т.н., професор.

3.    Про підсумки атестації студентів денної форми навчання. Доповідають: заступники декана механіко-технологічного факультету Сівак І.М., к.т.н., доцент та Братішко В.В., д.т.н., старший науковий співробітник.

4.    Про спортивно-масову роботу на факультеті. Доповідає Бешун О.А. – заступник декана з фізкультурно-масової і спортивної роботи механіко-технологічного факультету, к.т.н., доцент.

5.    Різне.

Секретар вченої ради            О. Деркач 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook