Переймаємо сучасний досвід на виставці «AgroComplex 2019»

31 жовтня 2019 року
29 жовтня 2019 року доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ганна Харченко разом зі студентами 2 групи 3  курсу ФАМ та 31 листопада 2019 року доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяна Артюх та Людмила Буценко разом із студетами 2 курсу, 2 групи та 1 курсу 2 і 3 групи ФАМ відвідали міжнародну виставку ефективних рішень для агробізнесу AgroComplex 2019. 

 Студенти були вражені масштабами даної події, адже на цей раз виставка була представлена 400-ма компаніями із тринадцяти країн світу та 14-ма тематичними розділами, зокрема: альтернативна енергетика та біоенергетика; біологічні препарати; внутрішньогосподарська логістика; нішові напрямки виробництва сільгосппродукції; продуктивне бджільництво; точне землеробство та діджитал-рішення; фінансові та страхові інструменти тощо.

 

Студенти зацікавилися кейс панеллю «Ефективне застосування дронів в сільському господарстві», та стали учасниками майстер-класу «Як забезпечити прибуткове вкладення коштів в інтернет-маркетинг? Розбір головних помилок та міфів». Також взяли участь у майстер-класі «Як опанувати діджитал-технології спеціалістам зі стажем і початківцям» та відвідали ярмарку вакансій «7-й день молодого спеціаліста».

 

Користуючись нагодою, викладачі кафедри Т. Артюх та Л. Буценко, також сфокусували свою увагу на IT-Coner 2019. Спілкуючись із виробниками смарт технологій та софт продуктів для агробізнесу, запросили їх взяти участь у міжнародній практичній конференції «Діджиталізація аграрного менеджменту», що відбудеться 29-30 листопада 2019 року в НУБіП України та представити практичні аспекти діджитал менеджменту.

 

AgroComplex 2019 дійсно є унікальною виставковою подією, що включає ряд спецпроектів та експозицій, яку варто відвідати. 
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook