«Осінній бал»

23 жовтня 2019, 18:00

         Уже традиційним стало, для нашого університету, з приходом золотої пори організовувати «Осінній бал» для студентів та викладачів.  Вечірні сукні, смокінги, фуршет, неймовірна музика та вишукані танці створювали незабутню атмосферу та дарували присутнім відчуття  казки.

Справжньою родзинкою вечора став вальс студентів та викладачів університету. Факультет аграрного менеджменту представляли Драмарецька Кристина Павлівна, викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського  та Ігор Мороз, студент 2 курсу.
 
 
 
Танцювальна пара вразила своїм красивим виступом  та заручилася підтримкою не лише викладачів і студентів нашого факультету, які активно вболівали та голосували а й усіх присутніх. 
 
  
 
Вечір пройшов невимушено, наповненим яскравими та позитивними емоціями, де всі гості стали учасниками лотереї, мали можливість взяти участь у танцювальному батлі, зіграти в інтелектуальну гру «Квіз» та насолодитися виступами музикальних гуртів нашого університету.
 
 
«Осінній бал» став чудовою нагодою поспілкуватися викладачам та студентам у неформальній обстановці, відпочити та відволіктись від буденності,  зустрітися з друзями, а для когось, можливо, навіть знайти свою другу половинку.
 
Маргарита Пелех,
студентка 4 курсу 2 групи
спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook