23 ЖОВТНЯ ГРУПА АСИСТЕНТА КАФЕДРИ РОМАНА БОКОТЬКА ВІДВІДАЛА УНІКАЛЬНИЙ БОТАНІЧНИЙ САД НУБіП УКРАЇНИ

23 жовтня 2019, 15:10

Ботанічний сад нашого університету чи не щодня набуває все нового і привабливого вигляду. Тому 10 група 1 курсу на чолі з куратором групи, асистентом кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Бокотьком Романом Романовичем відвідала ботанічний сад НУБіП України, який є справжньою перлиною нашого улюбленого міста.

Вже вкінці алеї видніється розарій, в якому налічується більше 20 сортів, а кольорова гама квітів вражає різноманіттям. Навпроти працівники ботсаду облаштували виставкову ділянку для реалізації рослин із закритою кореневою системою (перевага в тому, що їх можна висаджувати впродовж року). І вже по ходу миловидної дороги очі нам зачаровують квіткові багаторічники і кімнатні рослини.


Є у ботсаду і ряд навчальних лабораторій. Є облаштована навчальна ділянка таксації лісу, а також невеличкий парк з цінних листяних поруч зі штучною водоймою, де встановлений місток бажань. Відвідали еко-клас. Тут є все, що потрібно для навчання: дерев’яні лави і парти, кафедра для викладача, навчальні стенди – і все це під відкритим небом посеред саду, в оточенні рідкісних таксонів та міфілогічних скульптур.

Дуже не хотілось залишати таке миловидне місце нашої рідної Alma Mater, але вдихнувши свіжого повітря на повні груди, ми зрозуміли, що наша перлина невдовзі таки стане справжньою перлиною Києва.

Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. А. Демидюк
заступник старости групи Є. Казміріді

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook