Бібліотечний вересень

16 вересня 2019 року

   Нинішній навчальний рік в науковій бібліотеці розпочався з бібліотечних приємностей – наші студенти активно поповнювали свої наплічники навчальною літературою. Так, зокрема, за перші два тижні загалом зареєстровано 3640 користувачів, які отримали 5134 примірника навчальної літератури.

   Для студентів перших курсів бібліотекарки підготували заняття з інформаційної культури, на яких знайомили першокурсників з ресурсами бібліотеки, як традиційними, так і електронними. Головне завдання таких занять – відповісти на питання: чим мені буде корисна наукова бібліотека НУБіП України під час навчання?

  Справжньою родзинкою занять був бібліотечний квест, під час якого студенти знайомились з розташуванням відділів книгозбірні та читальних залів. Кожна група студентів була поділена на дві команди та отримала окремі завдання. Квест – це спортивно-інтелектуальне змагання, тож для наших студентів ми підготували випробування і на швидкість, і на кмітливість, і  на вміння зосереджуватись та мислити. Для кожного переможця бібліотекарки підготували особливі подарунки. Було весело, гамірно, азартно!

   Вже зараз наші креативні заняття відвідали студенти різних факультетів університету. Тож щиро дякуємо Петру Дрозду, заступнику декана з виховної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, Зіновію Ружило, декану факультету конструювання та дизайну, Марині Гачківській, старшому викладачу кафедри автоматики та робототехніки систем ім. акад. І.І. Мартиненка, Ірині Степахно, викладачці кафедри вищої та прикладної математики ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, Ларисі Карпенко, заступнику декана факультету аграрного менеджменту, Василю Гуменюку, старшому викладачу кафедри лісівництва ННІ лісового і садово-паркового господарства за плідну співпрацю.
 
 
   Отже, вересень 2019 року – це тільки початок всіх задуманих інноваційно-комунікативних змін в науковій бібліотеці. Продовження буде незабаром…
Неллі Маркова-Пипко,
заступник директора бібліотеки
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook