Першокурсники факультету разом з усім університетом відсвяткували 122-гий День знань в НУБіП України

31 серпня 2019, 14:59
м. Київ НУБіП України

  102 абітурієнти стали студентами першого курсу механіко-технологічного факультету в 2019 році. Першокурсники факультету разом з усім університетом відсвяткували 122-гий День знань на центральному стадіоні НУБіП УКраїни. Багато років поспіль цього дня стадіон стає майданчиком, де показують свої таланти і вміння студенти, і щороку нове студентське поповнення, побувавши на ньому, розуміє, до якого вишу пощастило їм вступити: зі столітньою історією, традиціями і науковими школами. Не став винятком і рік 2019-й.

     Україна – унікальна країна, а агробіологічний сектор і аграрна галузь тримають на собі практично всю її економіку. І нам слід пам’ятати: в реаліях четвертої промислової революції маємо йти в ногу з інноваціями, наголосив ректор. Тож, зробивши перший крок і правильно обравши університет, потрібно старанно вчитися, адже викладач може лише відкрити двері до науки, увійти в них кожен повинен самостійно. І на підтвердження цих слів ректор вручив першокурсникам символічний Ключ знань.

     Теж символічні залікову книжку і студентський квиток вони отримали з рук першого проректора Ігоря Ібатулліна і проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші.

     Після чого залишилося лише запалити Чашу знань, що й зробили кращі спортсмени університету – аспірант механіко-технологічного факультету, майстер спорту з перетягування канату і важкої атлетики Іван Кузьмич і відмінниця навчання, капітан збірної університету з баскетболу Єлизавета Кушнір.

       Традиційно на День знань університет дякує своїм друзям.  Почесними професорами НУБіП стали професор Люблінського університету наук про життя Януш Новак і декан факультету сільського господарства, продовольчих ресурсів та харчування Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф Ральф Шлаудерер.

     

     Шоу достойне центральних концертних майданчиків країни – ще одна візитівка Дня знань у НУБіП. Це заслуга творчих колективів кафедри культурології – народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського, ансамблів бальних танців «Чарівність», «Сузір’я DANCE», вокалістів – народної артистки України Наталії Шелепницької, заслужених артистів України Дмитра АндрійцяРомана Рудого і його вихованців зі студії «7 сходинок», декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича, лауреатів міжнародних конкурсів Дмитра Халоєна і Владислава Крупського. А також кращих спортсменів – учасників збірних університету з волейболу, баскетболу, спортивної аеробіки, перетягування канату, гирьового спорту, кіокушин карате. Всі вони разом створили неповторне свято під назвою «День знань в НУБіП».

За інформацією Ірини Білоус

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook