КАФЕДРА ВІДЗВІТУВАЛА ПРО СТАН ВИКОНАННЯ НДР ЗА ДЕРЖАВНОЮ ТЕМАТИКОЮ

22 червня 2019, 15:20

Згідно наказу ректора НУБіП України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка від 31 травня 2019 року № 626, 20 червня 2019 року відбулось звітування про стан виконання науково-дослідних робіт у НДІ здоров’я тварин за перше півріччя 2019 року. До складу комісії увійшли: директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Чумаченко І.П., доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Галат М.В., директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Д.А., директор Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Ушкалов В.О., заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з навчальної роботи Слободянюк Н.М., завідувач кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Засуха Ю.В., професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Туринський В.М., начальник науково-дослідної частини Отченашко В.В., начальник науково-організаційного відділу НДЧ Самсонова В.В., старший науковий співробітник НДЧ Хільченко Т.П. і головний метролог науково-організаційного відділу НДЧ Ковбаса Я.В.

Кафедра в особі відповідального виконавця наукової теми «Розробити нові способи стимуляції процесів відновлення ушкоджених тканин опорно-рухового апарату домашніх тварин методами клітинної терапії» (науковий керівник – професор Мазуркевич А.Й.) Харкевича Ю.О. відзвітувала про перебіг досліджень по темі за перше півріччя 209 року.


На основі звіту комісія відзначила, що дослідження за тематикою виконуються відповідно до затвердженої робочої програми та календарного плану, є необхідний перелік документів, що відображають плани наукової роботи (робоча програма, календарний план) та фінансової діяльності (калькуляція кошторисної ціни, розрахунок ціни НДР, розрахунок витрат, штатний розпис, помісячний розпис оплати праці), а також результати їх виконання (акти приймання-здачі НДР, короткі та проміжні звіти). Облік первинних даних здійснюється у журналах обліку експериментальних даних, оформлених відповідним чином.
Для подальшого дослідження необхідно продовжити фінансування теми на наступне півріччя.

В. Данілов

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook