Відвідання першокурсниками виставки «АГРО-2019»

13 червня 2019, 23:07

     У день завершення літньої екзаменаційної сесії, 5 червня, студенти 1 курсу спеціальності «Маркетинг» у супроводі наставника групи Олени Барилович відвідали агропромислову виставку “АГРО-2019”
     «АГРО-2019» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, на якій представлені компанії із США, Канади, Німеччини, Польщі, Китаю, Латвії, Білорусі, Італії, Туреччини, Індії. 
     Студенти відвідали експозиції різних розділів виставки, таких як «Експоагротех», «Рослинництво і агрохімія», «Автотранспорт і логістика», «Hi-Tech Agro», «Animal’Ex», «Agro Build Expo», «Органік», «FishExpo», поспілкувались з представниками компаній, ознайомились з маркетинговими аспектами організації виставки та роботи на ній.

     Перше, що вразило першокурсників на виставці – це велике різноманіття агропромислової техніки, сподобалась можливість посидіти у комбайнах та тракторах. Зацікавило також спеціалізоване обладнання для обробітку полів, догляду за худобою, овочівництва, садівництва, рибальства. Сподобалася виставка риб. Здивували веслоніс північноамериканський та виведений методом схрещування короп український рамчатий. Також студенти мали можливість побачити різні породи свійських птахів, кроликів, овець, свиней та великої рогатої худоби.

     Велику зацікавленість викликало також “Агро Авто Шоу” – автомобільний фестиваль, експозиція легкових і комерційних авто.
     
Масштаби “АГРО-2019” дійсно приємно вразили, тому було вирішено обов’язково відвідати виставку «АГРО» і наступного року.

 

Олена Барилович,
доцент кафедри маркетингу 
та міжнародної торгівлі,
Ольга Мулик,
студентка 1 курсу 
спеціальності «Маркетинг»

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook