«Школа молодого лідера»

20 квітня 2019 року
Національний  університет  біоресурсів і природокористування України та Науково-методичний центр «Агроосвіта» 18 квітня 2019 року організували та провели засідання «Школи молодого лідера». Учасниками цього заходу стали студенти нашого коледжу Олександр Сапсай та Антон Саплін – активні члени студентського самоврядування.
Відкрив захід ректор Станіслав Ніколаєнко, який привітав учасників – кращих представників студентського самоврядування університету та вишів з усієї України. «Найголовніший іспит, під час якого не вийде схитрувати, – це життя!», тому справжній лідер повинен діяти правильно, а для цього, він має знати своїх людей, розуміти, слухати і чути їх, адже саме таке, здорове та живе спілкування породжує істину. Справжній керівник...який він? Яким має бути цей, так званий, природжений лідер? – Це та людина, яка дивиться у вікно, коли її хвалять, а у дзеркало, – коли критикують,- поділився зі слухачами Станіслав Ніколаєнко.
Під час пленарного засідання школи молодого лідера виступили:
заступник генерального директора з питань співпраці з аграрними ВНЗ та науковими установами УКАБ Олена Ковтун, яка презентувала новітню магістерську програму «Агрокебети – освіта майбутнього», Анастасія Голос, голова Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних закладів освіти України, яка розповіла про розвиток лідерського потенціалу, як запоруку лідера, голова студентської організації самоврядування Національного університету біоресурсів і природокористування України Максим Паламарчук виступив з презентацією роботи студентського самоврядування університету.
Продовженням пленарного засідання було тренінгове заняття «Визначення схильності до лідерства», спікером якого була Мартинчук Ірина, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології НУБіП України.
На засідання були запрошені гості  правопросвітницького заходу « Я маю права».
Бесіду «Взаємодія поліції та суспільства» провів представник Департаменту патрульної поліції, поліцейський Безпальчук Сергій.
Олена Островська, фахівець із судового процесу, разом зі студентами з’ясували питання «Що таке правосуддя?».
Завершив роботу експерт Асоціації УМДПЛ Олександр Федорук, який представив кінолекторій на тему «Права людини за гратами», «Правова поведінка та культура молоді», презентував фільм «Дорога до в’язниці».
Закінчився захід екскурсіями: відвідали Ботанічний сад НУБіП України та Музей анатомії. Студенти були в захваті, отримавши масу позитивних вражень.
 
Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook