Інноваційні технології компанії «KERNEL»: виїзне заняття

19 квітня 2019 року

 


Традиційно, завершальним етапом вивчення дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності» є захист інноваційних проектів «Віртуальна реальність», де студенти мають можливість використати всі свої знання, креативні ідеї  та реалізувати їх на практиці.
 
Для кращого розуміння стану сучасних технологій, було організоване виїзне заняття в компанію «KERNEL» завідувачем  кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, професором Ольгою Витвицькою.
Кернел – провідний у світі та найбільший в Україні виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки.
 
16 квітня 2019 року бакалаври економічного факультету та магістри освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю»  НУБіП України, мали можливість відвідати лекцію Євгенія Сапіженка – керуючого службою моделювання та моніторингу світової компанії «KERNEL”.
Студенти відзначили надзвичайну відкритість та цілеспрямованість компанії до інновацій та нововведень у сфері сільського господарства.
Найголовніше, що слухачі лекції відкрили для себе новий світ технологій. В який, правду кажучи, ми ще не ввійшли.
Бо як ми знаємо, науковий прогрес не стоїть на місці, а нові технології з’являються з неймовірною швидкістю. І щоб стати провідним спеціалістом у будь-якій сфері, треба поринати з головою і залишатись весь час у вирі наукових інновацій. 
 
 
Марина Онищенко,
магістр освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю»
Яна Павленко,
студентка 4 курсу економічного факультету
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook