Проінформований означає озброєний: до успішного складання вступного іспиту з іноземної мови в магістратуру – готові!

11 квітня 2019 року
     В допомогу для успішного складання студентами бакалаврату Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури відбулась тематична зустріч, зініційована проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. Із привітальним словом та програмою зібрання до учасників звернулась начальник навчального відділу Оксана Зазимко.

     До актової зали завітали студенти випускного курсу бакалаврату чотирьох факультетів – аграрного менеджменту, економічного, інформаційних технологій та юридичного, які згідно з Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2019 році (наказ МОН України від 11 жовтня 2018 року № 1096) здаватимуть ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури за технологією ЗНО. Оскільки часу на самоорганізацію та підготовку залишилось обмаль – реєстрація вступників розпочинається вже 13 травня, а питань у випускників не меншає, представники гуманітарно-педагогічного та юридичного факультетів покроково ознайомили зацікавлених із технологією здачі іспиту.

 

     Досвідом проходження в минулих роках ЄВІ з іноземної мови та Єдиного фахового вступного випробування на юридичному факультеті поділилися заступник декана Олена Улютіна та магістр Дмитро Павленко.

     Доцент кафедри англійської філології Тетяна Пастернак на прикладі заповнення тестового зошита ознайомила присутніх з методикою та технологією складання ЄВІ з іноземної мови, а заступник декана Алла Кравченко презентувала усі можливі варіанти підготовки до здачі ЄВІ.



Бажаємо вступникам до магістратури успішного складання іспитів та віри в себе, в свій потенціал!

 


Олена Колеснікова,
заст. начальника навчального відділу
із магістерських програм

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook