Команда гуртожитку 11 - переможці відкритої першості з гри в настільний теніс серед студентів, викладачів та співробітників

7 квітня 2019 року

     Настільний теніс – олімпійський вид спорту, у якому використовують спеціальні ракетки та ігровий стіл, розмежований сіткою навпіл. Гра може проходити між двома суперниками або двома парами суперників. Завданням гравців є утримувати м'яч в грі за допомогою ракеток – кожен гравець після одного відскоку м'яча на своїй половині столу повинен відправити м'яч на половину столу суперника. Очко нараховується гравцеві, коли суперник не може повернути м'яч відповідно до правил. За сучасними міжнародними правилами, кожна партія триває до 11 очок. Матч складається з непарної кількості партій, і грається на більшість перемог у партіях.

     Настільний теніс або пін-понг – одна з найбільш популярних і доступних розваг сьогодні. Напевно, кожен хоч раз пробував в ньому свої сили. Але так чи багато з нас є професіоналами у цій спортивній грі? Саме це нам і вдалося перевірити 4 квітня 2019 року на відкритому спортивному майданчику на території студентського містечка НУБіП України, де і пройшли змагання з настільного тенісу. Спортивний день розпочався о 14:00, коли дружні команди представників гуртожитків взялись за збірку та становлення нових тенісних столів, які отримав наш університет у подарунок від Київської міської ради.

 

     Першим привітав учасників проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який відкрив змагання в особистому тенісному протистоянні з Вадимом Іванченком, продемонструвавши майстерність володіння малою ракеткою.

 

 

     Усі тенісисти показали запекле і чесне протистояння та гідний результат. Кожна команда змогла довести, що вони також не новачки в олімпійському виді спорту. Але спорт – є спорт: тут, перемогу здобувають сильніші, спритніші та витриваліші.

 

 

 

      Отже, третє місце посіла команда гуртожитку №3, у складі: Ольги Гаріян, Павла Карачуна, Данила Глушакова, Наталії Батулькіної та Мирослави Малишко; друге місце отримали представники гуртожитку №9: Ірина Литвин, Маія Галушко, Олександра Косяк, Владислав Михайлюк та Дмитро Космак, а перше місце виборола команда гуртожитку №11, у складі якої: Анатолій Семко, Артур Маринчак, Масим Гапоненко, Артем Малініченко та Олександр Горовий.

     По завершенню змагань представники команд гуртожитків №11, 9, 3, 8, 2, 10 та 1, які боролись за чемпіонське звання, отримали в нагороду новенькі тенісні столи, а студенти-учасники подякували представникам відділу виховної роботи і студентських справ, в особі начальника – Анни Хижняк, провідного фахівця – Миколи Литвина, фахівців Михайла Данильчука та Миколи Кучерявого, директору студентського містечка Сергію Стецюку та усім представникам дирекції студмістечка НУБіП України.

Анастасія Стародуб,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook