Чекаємо на достойне поповнення РОДИНИ ФАМ!!!

22 березня 2019 року

21 березня 2019 році факультет аграрного менеджменту гостинно відчинив свої двері для майбутніх менеджерів та маркетологів, їх батьків та друзів.

 

Зустріч розпочалася ще з 9.00 у 3 корпусі, куди розпочали прибувати наші гості. За 2 години вони встигли ознайомитись з експозиціями різних факультетів, оцінити свої вроджені схильності до управлінської діяльності і набуті вміння та поспілкуватись зі своїми майбутніми колегами – нинішніми студентами факультету. 

  

 

Окремі групи майбутніх абітурієнтів у супроводі викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відвідали музей НУБіП України. 

 

 
Далі була зустріч з керівництвом та лідерами студентського самоврядування НУБіП, де була передана основна загальна інформація за основними напрямами діяльності в університеті.
 
Для гостей ФАМ подорож по НУБіП України продовжилась на факультетській базі. Знову ошатна, затишна 233 аудиторія 10 корпусу вщерть наповнилась молодими людьми, якихзацікавило здобуття управлінського фаху на факультеті аграрного менеджменту в НУБіП України. Майбутні студенти скористалися можливістю не лише безпосередньо вислухати повідомлення ректора, поспілкуватись з деканом факультету, завідувачами кафедр, викладачами, заступником відповідального секретаря Приймальної комісії та студентами, а й на власні очі побачити заклад вищої освіти, до якого хочуть вступати.

 

Основні академічні, наукові, мистецькі та спортивні здобутки факультету аграрного менеджменту яскраво і лаконічно презентував декан Анатолій Остапчук. Він також акцентував увагу на успішній роботі Ради роботодавців факультету та перспективах працевлаштування випускників. 
 

Родзинкою цьогорічної зустрічі стала безпосередня участь у діалозі з абітурієнтами факультету аграрного менеджменту деканів провідних університетів-партнерів з Європейського Союзу: Єлени Горської, декана факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра, Словаччина) та Ральфа Шлаудерера, декана факультету сільського господарства та продовольства Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф. Вони розповіли майбутнім студентам, що багаторічна співпраця їх факультетів з факультетом аграрного менеджменту засвідчує високий рівень підготовки студентів, високоінтелектуальний науково-педагогічний колектив та відкритість адміністрації факультету до мобільності студентів та міжнародний супровід навчального процесу.

 

Особливості змісту освітніх програм та підготовки за спеціальностями презентували завідувачі кафедр: адміністративного менеджменту та ЗЕД - Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського - Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі - Руслан Буряк та представник кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко.
З особливостями навчання та стажування студентів за кордоном та перспективою їх участі у програмах подвійного дипломування з провідними європейськими закладами освіти ознайомила присутніх координатор міжнародних програм факультету, кандидат економічних наук, доцент Олена Ковтун. Вона зазначила, що нині рівень викладання та наповнення освітніх програм відповідають світовим вимогам, про що свідчать Міжнародні сертифікати про акредитацію освітніх програм.

 

Про особливості вступної кампанії 2019 року відповідно до затверджених Правил прийому на навчання вНУБіП України в 2019 році розповів заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Анатолій Міняйло, зазначивши, що навчання на факультеті аграрного менеджменту в НУБіП України – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана сьогодні на ринку праці.
 

 

Про яскраві моменти феєричного студентського життя та культурного дозвілля розповів студент магістратури ФАМ, випускник 2015 року Боярського коледжу екології і природних ресурсів за спеціальністю «Організація виробництва» Дмитро Дісковський. Він зазначив, що пишається своїмвибором факультету, адже за роки навчання крім отримання академічних знань, зміг розвинути в собі інші таланти: акторську майстерність,комунікативні здібності та спортивні можливості. І слова Дмитра не є безпідставними, адже він свої вміння здобував під час підготовки та безпосередньої участі у виступах факультетського колективу на Міжнародному мистецькому конкурсі Голосіївська весна, де факультет аграрного менеджменту 5 років поспіль є переможцем та лауреатом; працюючи у наукових гуртках в університеті (був старостою гуртка «Філософ»), беручи участь у різних інтелектуальних та творчих ініціативах Студентської організації НУБіП України (визнаний кращим спікером команди факультету на «Студентських дебатах – 2019»). Нещодавно Дмитро Дісковський отримав звання чемпіона України з бойових мистецтв ММА.
 

Ці ж думки підтвердив минулорічний випускник ФАМ, який продовжує навчання закордоном, також всесторонньо розвинена особистість, екс-капітан футбольної команди НУБіП України Сергій Романчук. Він додав, що сьогодні молодій людині конче необхідно вивчати іноземні мови та закликав майбутніх студентів не легковажити можливостями навчання за кордоном, які дає своїм студентам факультет аграрного менеджменту.

Важливо також, що під час заходів до Дня відкритих дверей присутні отримали вичерпну інформацію та ознайомилися з переліком спеціальностей (спеціалізацій) за освітніми ступенями, підготовка за якими здійснюється на факультеті; переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО на відкриті (бюджет, контракт) та небюджетні (тільки контракт) конкурсні пропозиції; особливостями розрахунку конкурсного балу з урахуванням участі у Всеукраїнських олімпіадах, галузевого та сільського коефіцієнтів; спеціальними умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти; переліком необхідних документів для вступу, умовами проживання; особливостями навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

Висловлюємо вдячність керівництву навчальних закладів, які надали можливість участі своїм студентам та учням у зазначених заходах (Гордієнко Ользі Василівні - Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової, Кропивку Сергію Володимировичу – Боярський коледж екології і природних ресурсів, Ільченко Наталії Володимирівні – Ірпінський економічний коледж, Малюзі Віктору Петровичу – Глевахівська ЗОШ, Кайзер Ользі Миколаївні – Володарська ЗОШ №2, Аврамчуку Петру Федоровичу – Володарська ЗОШ №1, викладачам та учителям, які супроводжували дітей: Стороженко Надії Михайлівні, Альошиній Лідії Іванівні, Федосєєвій Наталії Іванівні, Мурашко Аллі Василівні, Мейті Олені Олександрівні, працівникам та студентам факультету аграрного менеджменту, які донесли абітурієнтам важливу інформацію та зацікавили їх до навчання в університеті та на факультеті.
Зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей, були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого факультету аграрного менеджменту!!!
 
Чекаємо на Вступі-2019!!!
 
Олександр Новак, заступник декана,
к.е.н., доцент кафедри менедменту
ім.проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook