Студенти економічного факультету беруть участь в проекті TOPAS: перші тренінги в Челмсфорді (Велика Британія)

18 березня 2019 року

   Минув перший тиждень тренінгу в рамках проекту TOPAS ("From Theoretical-Oriented to Practical Education in Agrarian Studies") в Університетському коледжі Writtle (WUC) (Челмсфорд, Велика Британія) , за 30 миль від Лондону.

   Завдяки проекту ми, як студенти, які пройшли попередній відбір, маємо нагоду ознайомитися з навчальною системою Університетського коледжу Writtle (WUC), поглибити свої знання та отримати цінний досвід навчання в новому та креативному середовищі.

 

 

   У перший день ми познайомились з нашим координатором – Nieky Van Veggel , який розповів нам всі деталі програми, наш розклад на тиждень та в цілому про університет, далі студенти провели тур територією Університету, площа якої становить 220 га. Завдяки наявності великої кількості дослідницьких полів, теплиць, лабораторій та утриманню різних видів тварин, студенти мають можливість опановувати практичні навички, а науковці - проводити різного роду науково-дослідницьку діяльність. Досить неочікувано було побачити тут міні зоопарк, який належить університету, саме він дає змогу отримувати практичний досвід студентам, які вчаться на ветеринарії чи спеціальностях які пов'язані з тваринництвом.

 

 

 

  Наступного дня ми відвідали лекцію та семінар з предмету Food Security and Sustainable Agriculture, лекції з предметів: Технології виробництва продукції рослинництва та Технології виробництва продукції тваринництва. Остання була проведена генеральним менеджером провідної птахофабрики Східної Англії. Також ми мали нагоду відвідати захист презентацій (постерів) студентів напряму Animal Management та Animal Science, та оцінити їх роботи за трьома критеріями (вигляд презентації, інформативність, глубина дослідження, якість наданих відповідей на запитання).

 

 

    По закінченню тренінгу ми маємо створити власний проект (портфоліо), з аналізом отриманого досвіду, навичок, відвіданих заходів та описом вражень і можливостей, що ми отримали.

 

 

    Всього лише за тиждень ми дізнались низку корисної інформації, а найголовніше – отримали практичний досвід, і все це саме завдяки проекту TOPAS. З нетерпінням чекаємо наступного тижня, а поки є вільний час на вихідних, то плануєимо використати цю можливість і поїхати до Лондона.

Нагадуємо що інформацію про TOPAS можна знайти за цими посиланнями:

1.Сайт https://erasmus-topas.eu/?fbclid=IwAR3kw27RySGclySy-N2Oi30NFIZpUiki5zT0HRKRsKk1kFWbnKDwCyd-o6s

2.Facebook https://www.facebook.com/TOPAS/

3.Деталі проекту https://nubip.edu.ua/node/53784

Анна Роговська,

Віталій Лобода,


студенти 4-го курсу економічного факультету НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook