Профорієнтаційна робота кафедри методики навчання та управління навчальними закладами триває!

22 лютого 2019 року

Профорієнтаційна робота кафедри методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України перш за все спрямована на залучення до вступу випускників коледжів педагогічного та економічного спрямування, а також працівників відповідних установ.

З цією метою 20 лютого 2019 року завідувач кафедри Сергій Кубіцький та доценти Людмила Білан і Ярослав Рудик провели співбесіду зі студентами ІV курсу Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка.

Ярослав Рудик розкрив студентам можливості здобуття вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (розташування, напрями підготовки та спеціальності, переваги навчання в ньому, дозвіллєву діяльність тощо) та презентував випускникам відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет. 

Сергій Кубіцький поінформував студентів про роботу кафедри методики навчання та управління навчальними закладами та виділив найбільш істотні особливості підготовки фахівців ОС «Магістр» за освітньо-професійними програмами «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» зі спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Людмила Білан ознайомила випускників коледжу з умовами вступу та правилами прийому до НУБіП України, а також нормативно-організаційною документацією, яка регулює проведення вступної компанії та вимоги до абітурієнтів.

Наприкінці зустрічі майбутні абітурієнти отримали рекламно-інформаційні листи та буклети про університет, факультет, кафедру та спеціальності. Студенти Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка також були запрошені на День відкритих дверей нашого університету та факультету, який завжди з радістю відкриває свої двері для всіх майбутніх абітурієнтів та гостинного приймає їх батьків.

Людмила Білан,
доцент кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook